biristatistikçi Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 178 8 Mart 2025 #11 sprXogzz dedi: Bende fiziği yapamadım ya 3 soru falan yaptım. Optikleri vermediler ama 30 Türkçe 17 sosyal 13 fen 10 matematik bekliyorum Total'de bunlar kesin banko doğru dediklerim bunlar tabii ki emin olmadığım 5 matematik 2 fen 3 paragraf sorusu var. Genişletmek için tıkla... Kitapçık varsa sende ca verebilirim.
sprXogzz dedi: Bende fiziği yapamadım ya 3 soru falan yaptım. Optikleri vermediler ama 30 Türkçe 17 sosyal 13 fen 10 matematik bekliyorum Total'de bunlar kesin banko doğru dediklerim bunlar tabii ki emin olmadığım 5 matematik 2 fen 3 paragraf sorusu var. Genişletmek için tıkla... Kitapçık varsa sende ca verebilirim.
sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #12 biristatistikçi dedi: Kitapçık varsa sende ca verebilirim. Genişletmek için tıkla... pardon yanlış yazmışım optik yerine kitapçık olacak.
biristatistikçi dedi: Kitapçık varsa sende ca verebilirim. Genişletmek için tıkla... pardon yanlış yazmışım optik yerine kitapçık olacak.
biristatistikçi Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 178 8 Mart 2025 #13 sprXogzz dedi: pardon yanlış yazmışım optik yerine kitapçık olacak. Genişletmek için tıkla... 10. sınıf mıydın
sprXogzz dedi: pardon yanlış yazmışım optik yerine kitapçık olacak. Genişletmek için tıkla... 10. sınıf mıydın
sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #14 sprXogzz dedi: pardon yanlış yazmışım optik yerine kitapçık olacak. Genişletmek için tıkla... biristatistikçi dedi: 10. sınıf mıydın Genişletmek için tıkla... 12.sınıfım
sprXogzz dedi: pardon yanlış yazmışım optik yerine kitapçık olacak. Genişletmek için tıkla... biristatistikçi dedi: 10. sınıf mıydın Genişletmek için tıkla... 12.sınıfım