Olmayan bir şeyi basman gerekiyor veya özel istek sipariş vs. çalışman lazım. Piyasada artık çok fazla uyguna figür satılıyor. Boyutuna ve popülerliğine göre 20-30 liradan 10k+ çıkan figürler bile olabiliyor. Hal böyleyken de senin Pla ile bastığın düşük kaliteli figür ne kadar satar...
Size tavsiyem bazı çizgi dizilerdeki karakterler ya da eşyaları basmanız.
Bastıktan sonra da Instagram TikTok gibi yerlerde videosunu çekerseniz insanlar ürünlerinizi satın almak isteyebilir.
Dediğinizi yaparım derseniz aklımda bir fikir var onu da belirtebilirim.
Size tavsiyem bazı çizgi dizilerdeki karakterler ya da eşyaları basmanız.
Bastıktan sonra da Instagram TikTok gibi yerlerde videosunu çekerseniz insanlar ürünlerinizi satın almak isteyebilir.
Dediğinizi yaparım derseniz aklımda bir fikir var onu da belirtebilirim.
Hocam internetten bir iki video izledim size sıra gelmez diyorlar. 3D yazıcılar figür değil, özgünlük satıyor. Başka bir öneriniz varsa dinelemekten zevk alırım
Olmayan bir şeyi basman gerekiyor veya özel istek sipariş vs. çalışman lazım. Piyasada artık çok fazla uyguna figür satılıyor. Boyutuna ve popülerliğine göre 20-30 liradan 10k+ çıkan figürler bile olabiliyor. Hal böyleyken de senin PLA ile bastığın düşük kaliteli figür ne kadar satar...
Hocam internetten bir iki video izledim size sıra gelmez diyorlar. 3D yazıcılar figür değil, özgünlük satıyor. Başka bir öneriniz varsa dinelemekten zevk alırım
Bir tane çizgi dizi var o çizgi dizideki nesneleri almak isteyen çok oluyor, ülkemizde de satan kişi sayısı az. Eğer uygun fiyata satarsınız alıcı çıkar.
Yanlış hatırlamıyorsam ismi mucize uğur böceği ile kara kedi idi.
Bu çizgi dizideki takıları arayan çok oluyor diye biliyorum.
Bir tane çizgi dizi var o çizgi dizideki nesneleri almak isteyen çok oluyor, ülkemizde de satan kişi sayısı az. Eğer uygun fiyata satarsınız alıcı çıkar.
Yanlış hatırlamıyorsam ismi mucize uğur böceği ile kara kedi idi.
Bu çizgi dizideki takıları arayan çok oluyor diye biliyorum.