DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #11 Rayrox dedi: Evet hocam alınıyor, daha doğrusu satıyorum. Sonuçta her malın bir alıcısı vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede satıyorsunuz acaba? Renkli baskı mı alıyorsunuz? Ne figürü basıyorsunuz daha çok?
Rayrox dedi: Evet hocam alınıyor, daha doğrusu satıyorum. Sonuçta her malın bir alıcısı vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede satıyorsunuz acaba? Renkli baskı mı alıyorsunuz? Ne figürü basıyorsunuz daha çok?
Rayrox Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 892 Çözümler 1 5 Mayıs 2025 #12 DirectX9 dedi: Hocam nerede satıyorsunuz acaba? Renkli baskı mı alıyorsunuz? Ne figürü basıyorsunuz daha çok? Genişletmek için tıkla... Trendyol ve Shopier'de satıyorum hocam, 14K SLA yazıcı var. Genellikle film ve oyun figürleri basıyorum.
DirectX9 dedi: Hocam nerede satıyorsunuz acaba? Renkli baskı mı alıyorsunuz? Ne figürü basıyorsunuz daha çok? Genişletmek için tıkla... Trendyol ve Shopier'de satıyorum hocam, 14K SLA yazıcı var. Genellikle film ve oyun figürleri basıyorum.
Xarmion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.484 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Mayıs 2025 #13 Rayrox dedi: Trendyol ve Shopier'de satıyorum hocam, 14K SLA yazıcı var. Genellikle film ve oyun figürleri basıyorum. Genişletmek için tıkla... Bastıklarınızdan bir iki örnek verebilir misiniz? Merak ettim.
Rayrox dedi: Trendyol ve Shopier'de satıyorum hocam, 14K SLA yazıcı var. Genellikle film ve oyun figürleri basıyorum. Genişletmek için tıkla... Bastıklarınızdan bir iki örnek verebilir misiniz? Merak ettim.
Rayrox Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 892 Çözümler 1 5 Mayıs 2025 #14 Xarmion dedi: Bastıklarınızdan bir iki örnek verebilir misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla...
Xarmion dedi: Bastıklarınızdan bir iki örnek verebilir misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla...
Xarmion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.484 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Mayıs 2025 #15 Bunları sizmi yaptınız boya vs?
Rayrox Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 892 Çözümler 1 5 Mayıs 2025 #16 Xarmion dedi: Bunları sizmi yaptınız boya vs? Genişletmek için tıkla... Evet, baskı ve boyama dahil tamamen benim.
Xarmion dedi: Bunları sizmi yaptınız boya vs? Genişletmek için tıkla... Evet, baskı ve boyama dahil tamamen benim.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.841 Çözümler 37 Yer 東京 5 Mayıs 2025 #17 Sipariş üzerine yaparsan. Neden olmasın. sürekli müşterin olurum.
Rayrox Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 892 Çözümler 1 5 Mayıs 2025 #18 arasmaras dedi: Sipariş üzerine yaparsan. Neden olmasın. sürekli müşterin olurum. Genişletmek için tıkla... Evet, genellikle sipariş üzerine çalışıyorum.
arasmaras dedi: Sipariş üzerine yaparsan. Neden olmasın. sürekli müşterin olurum. Genişletmek için tıkla... Evet, genellikle sipariş üzerine çalışıyorum.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.841 Çözümler 37 Yer 東京 5 Mayıs 2025 #19 Rayrox dedi: Evet, genellikle sipariş üzerine çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... İletişim adresi verebilir misin?
Rayrox dedi: Evet, genellikle sipariş üzerine çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... İletişim adresi verebilir misin?
Rayrox Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 892 Çözümler 1 5 Mayıs 2025 #20 arasmaras dedi: İletişim adresi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... https://www.instagram.com/imagine__designs/
arasmaras dedi: İletişim adresi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... https://www.instagram.com/imagine__designs/