A aasdas Attopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Grafikerlik okumak istiyorum, ama şu anda alışık olmadığım için normal Adobe programları zor geliyor. SketchUp'ta bir geçmişim var, enazından 3 D de o kadar zorlanmıyorum başlangıç programı önerir misiniz acaba?
Grafikerlik okumak istiyorum, ama şu anda alışık olmadığım için normal Adobe programları zor geliyor. SketchUp'ta bir geçmişim var, enazından 3 D de o kadar zorlanmıyorum başlangıç programı önerir misiniz acaba?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 5 Temmuz 2021 #2 Adobe Photoshop 3D ile başlarsın. Cinema 4D ve Blender var. Ayrıca, TinkerCad var.
A aasdas Attopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #3 Şükrü Ali Ögel dedi: Adobe Photoshop 3D ile başlarsın. Cinema 4D ve Blender var. Ayrıca, tinkercad var. Genişletmek için tıkla... Blender çok karmaşık geliyor Adobe Photoshop 3 D nasıl kolay mı?
Şükrü Ali Ögel dedi: Adobe Photoshop 3D ile başlarsın. Cinema 4D ve Blender var. Ayrıca, tinkercad var. Genişletmek için tıkla... Blender çok karmaşık geliyor Adobe Photoshop 3 D nasıl kolay mı?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 5 Temmuz 2021 #4 aasdas dedi: Blender çok karmaşık geliyor Adobe Photoshop 3 D nasıl kolay mı? Genişletmek için tıkla... Photoshop yazı yazdıktan sonra seçili katmanı 3D yükselt ile başyalabilrisin. Detaylı modelleme yapamazsın yazıları 3D yaparısn veya ufak değişiklikler yapabilirsin sadece. TinkerCad ve Cinema4D daha iydir.
aasdas dedi: Blender çok karmaşık geliyor Adobe Photoshop 3 D nasıl kolay mı? Genişletmek için tıkla... Photoshop yazı yazdıktan sonra seçili katmanı 3D yükselt ile başyalabilrisin. Detaylı modelleme yapamazsın yazıları 3D yaparısn veya ufak değişiklikler yapabilirsin sadece. TinkerCad ve Cinema4D daha iydir.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 5 Temmuz 2021 #5 Blender çok hoşuma gidiyor benim. Hobi olarak öğreniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 5 Temmuz 2021 #6 qelos dedi: Blender çok hoşuma gidiyor benim. Hobi olarak öğreniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kimine göre karışık Blender Cinema4D var güzel bence.
qelos dedi: Blender çok hoşuma gidiyor benim. Hobi olarak öğreniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kimine göre karışık Blender Cinema4D var güzel bence.
A aasdas Attopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #7 Şükrü Ali Ögel dedi: Kimine göre karışık Blender Cinema4D var güzel bence. Genişletmek için tıkla... Peki Blender'in yeni sürümleri şiçin YouTube kanalı önerir misiniz? Onu deneyeyim.
Şükrü Ali Ögel dedi: Kimine göre karışık Blender Cinema4D var güzel bence. Genişletmek için tıkla... Peki Blender'in yeni sürümleri şiçin YouTube kanalı önerir misiniz? Onu deneyeyim.