b3l4tr1x Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 74 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #1 Arabaların tasarımı ve render ayarları bana aittir biraz amatör işi yorumları bekliyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arabaların tasarımı ve render ayarları bana aittir biraz amatör işi yorumları bekliyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ilsrt Kilopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 408 Yer Manisa - Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D Animatör 29 Mayıs 2014 #2 Kamera animasyonların sıkıntılı olmuş ancak ilk işe göre iyi. Tebrikler.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #3 Eğer sistem toplarsanız Pny Quadro ekran kartı tavsiye ederim