3d Max Render ve Photosop gibi programlar için sistem toplama

Orhan YILMAZ

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Aklımda bir sistem var ama fiyat aklımdakinden fazla tuttu. Neleri azaltabilirim , nasıl modifiye edebebilirim?

Sistem şu şekilde :

Bu haliyle 6000-6100 TL arası oluyor. Sanki rendering için ekran kartı biraz fazla oldu ama bilemedim. Bir de bu işlemci fanı yeterli olacak mı sıvı soğutma mı lazım ? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. @Recep Baltaş @Mikail Fidan

Yardımcı olacak yok mıu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer paranızın kıymetini biliyorsanız insanları kazıklamayı deneyen Vatan Bilgisayar'dan alış veriş yapmayın. Sonra bir bakmışsınız anakartınızın içinden sticker çıkmamış, kutusunun bandı yok ve sonra bir farkedersiniz ki size 2. el ürünü kakalamışlar.

Anlıyorum hocam geçmiş olsun. Başka bir önerisi olan?
Hocam eğer fiyatın aşırı yüksek olduğunu düşünüyorsanız Sinerji Bilgisayar'dan alış veriş yapmanızı tavsiye ederim. Bir de şuan ki sisteminizde ki bazı parçaları da değerlendirebilirsiniz ancak tabi ki de siz isterseniz. Böylelikle paradan tasarruf etmiş olursunuz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı