rohe Hectopat Katılım 11 Ekim 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #1 Merhaba arkadaşlar; Aşağıdaki toplama PC sistemim hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Mimari projelerde 3DS Max modelleme ve render için kullanılacaktır.
Merhaba arkadaşlar; Aşağıdaki toplama PC sistemim hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Mimari projelerde 3DS Max modelleme ve render için kullanılacaktır.
dedelii Hectopat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #2 3DS Max için arkadaşlarım AMD tabanlı işlemci kullanıyorlar. Ama bilmiyorum neden. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Şubat 2016
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Aralık 2015 #3 dedelii dedi: 3DS Max için arkadaşlarım AMD tabanlı işlemci kullanıyorlar. Ama bilmiyorum neden. Genişletmek için tıkla... Bilmedikleri için. AMD'nin şu anda Intel'den üstün olan bir işlemcisi kalmadı. @rohe , bellekleri daha yüksek frekanslı seçebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Şubat 2016
dedelii dedi: 3DS Max için arkadaşlarım AMD tabanlı işlemci kullanıyorlar. Ama bilmiyorum neden. Genişletmek için tıkla... Bilmedikleri için. AMD'nin şu anda Intel'den üstün olan bir işlemcisi kalmadı. @rohe , bellekleri daha yüksek frekanslı seçebilirsiniz.
rohe Hectopat Katılım 11 Ekim 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2015 #4 Recep Baltaş dedi: Bilmedikleri için. AMD'nin şu anda Intel'den üstün olan bir işlemcisi kalmadı. @rohe , bellekleri daha yüksek frekanslı seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler. Ekran kartı için RAM sıkıntısı olduğu söyleniyor ama sizce böyle bir problem yaşar mıyım 3DS MAX'te? @dedelii AMD kullanan arkadaşlarım şikayetçi olduğu için hiç düşünmedim açıkcası.
Recep Baltaş dedi: Bilmedikleri için. AMD'nin şu anda Intel'den üstün olan bir işlemcisi kalmadı. @rohe , bellekleri daha yüksek frekanslı seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler. Ekran kartı için RAM sıkıntısı olduğu söyleniyor ama sizce böyle bir problem yaşar mıyım 3DS MAX'te? @dedelii AMD kullanan arkadaşlarım şikayetçi olduğu için hiç düşünmedim açıkcası.