3D modeli boyutlandırmak için uygulama önerisi

Yiğit aa

Decapat
Daha fazla  
3D modelimi boyutlandirabileceğim uygulama öneriniz nedir? 3D builder hariç.

Nasıl bir boyutlandırma yapmayı düşünüyorsunuz? 3D printer için mi, yoksa doğrudan ölçeklendirme mi yapılacak? Ölçülerle mi boyutlandıracaksınız?

Nasıl bir boyutlandırma yapmayı düşünüyorsunuz? 3D printer için mi, yoksa doğrudan ölçeklendirme mi yapılacak? Ölçülerle mi boyutlandıracaksınız
Tasarımı yaptım.Parca parça basacagim ondan dolayı yazıci da yazdirmadan önce gerçekte kaç cm olacağını yazıp yazdirmak.

Tasarımı yaptım.Parca parça basacagim ondan dolayı yazıci da yazdirmadan önce gerçekte kaç cm olacağını yazıp yazdirmak.
Çizerken gerçek ölçülere göre çizmediysen (en sevdiğim sorundur öğrenciler arasında), onu hesaplayıp ona göre parçanı açabildiğin herhangi bir programda ölçeklendirebilirsin.

FreeCAD, Tinkercad, Meshmixer ve Blender, ücretsiz olarak kullanabileceğin yazılımlar. Bu programlarla 3D modellerini ölçeklendirip boyutlandırabilirsin.

Eğer daha profesyonel ve hassas ölçümler yapmak istiyorsan, Rhinoceros (Rhino) 8'i öneririm. Son sürüm olan Rhino 8, 90 günlük ücretsiz deneme sürümü sunuyor. Bu süre boyunca modelini yüksek hassasiyetle ölçülendirip düzenleyebilirsin. Deneme sürümünü Rhino resmi sitesinden indirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…