Efeyzk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 7 Eylül 2023 #1 Autodesk maya, Blender, AutoCAD vs. programlar kullanacağım. M2 MacBook Pro mu yoksa M2 MacBook Air mı tercih etmeliyim? Bütçe: 60.000 en fazla.
Autodesk maya, Blender, AutoCAD vs. programlar kullanacağım. M2 MacBook Pro mu yoksa M2 MacBook Air mı tercih etmeliyim? Bütçe: 60.000 en fazla.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 8 Eylül 2023 #2 Pro al, Air'de fan yok.
Efeyzk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 8 Eylül 2023 #3 SHYAH dedi: Pro al, Air'de fan yok. Genişletmek için tıkla... Sadece fan için o kadar fiyat farkı mantıklı mı?
SHYAH dedi: Pro al, Air'de fan yok. Genişletmek için tıkla... Sadece fan için o kadar fiyat farkı mantıklı mı?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 8 Eylül 2023 #4 Efeyzk dedi: Sadece fan için o kadar fiyat farkı mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 3D modellemede isinma yasayacaksin. Mantiktan cok zorunluluk.
Efeyzk dedi: Sadece fan için o kadar fiyat farkı mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 3D modellemede isinma yasayacaksin. Mantiktan cok zorunluluk.
Efeyzk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #5 SHYAH dedi: 3D modellemede isinma yasayacaksin. Mantiktan cok zorunluluk. Genişletmek için tıkla... Çok profesyonel değil de öğrenci düzeyinde daha çok. Eğitim için ve okul için düşünmüştüm. Yine de ısınır mı? Bölümüm 3d modelleme hakkında.
SHYAH dedi: 3D modellemede isinma yasayacaksin. Mantiktan cok zorunluluk. Genişletmek için tıkla... Çok profesyonel değil de öğrenci düzeyinde daha çok. Eğitim için ve okul için düşünmüştüm. Yine de ısınır mı? Bölümüm 3d modelleme hakkında.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 9 Eylül 2023 #6 Efeyzk dedi: Çok profesyonel değil de öğrenci düzeyinde daha çok. Eğitim için ve okul için düşünmüştüm. Yine de ısınır mı? Bölümüm 3d modelleme hakkında. Genişletmek için tıkla... İlla benchmarkı vardır. Kullanacağın program ve M2 Air test, benchmark, overheating vs yazarsan çıkar belki.
Efeyzk dedi: Çok profesyonel değil de öğrenci düzeyinde daha çok. Eğitim için ve okul için düşünmüştüm. Yine de ısınır mı? Bölümüm 3d modelleme hakkında. Genişletmek için tıkla... İlla benchmarkı vardır. Kullanacağın program ve M2 Air test, benchmark, overheating vs yazarsan çıkar belki.
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.256 Makaleler 18 Çözümler 41 12 Eylül 2023 #7 Böyle işler yapılacak ise dizüstülerin termallerini iyi hesaplamak gerek. Air ile 3D bana mantıklı gelmedi. Prof olmasa bile ısı yüzünden kesilecek 5W belki de animasyonları yavaşlatacak ve canını sıkacak.
Böyle işler yapılacak ise dizüstülerin termallerini iyi hesaplamak gerek. Air ile 3D bana mantıklı gelmedi. Prof olmasa bile ısı yüzünden kesilecek 5W belki de animasyonları yavaşlatacak ve canını sıkacak.