eqNd Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #1 3d Modelleme yapmak için örnek uygulama verir misiniz? İç mekan, dizayn, kostüm, insan, hayvan her şeyi yapabileceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
3d Modelleme yapmak için örnek uygulama verir misiniz? İç mekan, dizayn, kostüm, insan, hayvan her şeyi yapabileceğim.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 20 Mayıs 2020 #2 Modelleme yapmak için Uygulama: Sketchup, Cinema 4D, Maya, Houdini, Blender, Rhinoceros, 3DS Max. Model Örnekleri: Free 3D, Turbosquid
Modelleme yapmak için Uygulama: Sketchup, Cinema 4D, Maya, Houdini, Blender, Rhinoceros, 3DS Max. Model Örnekleri: Free 3D, Turbosquid
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 20 Mayıs 2020 #3 Blender diyorum. Kendim de kullanıyorum. Hem ücretsiz, hem düşük boyutlu, hem de güçlü bir uygulama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Blender diyorum. Kendim de kullanıyorum. Hem ücretsiz, hem düşük boyutlu, hem de güçlü bir uygulama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eqNd Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #4 Bunlar işimi görür dediğiniz gibi ise teşekkür ederim.