3D modelleme mi Adobe Ps mi öğrenmeli?

3D Modeller için PS bilgin olması gerekiyor. Önce PS ve bazı kavramları öğren, sonra 3D modellemeye geç.

Hocama tamamen katılıyorum benim merakım photshoptan sonra Illustrator'e oldu orası biraz daha detaylı bir yer indesing da ise ilk kez bir cafenin tasarımını yapmıştım

Bu arada 3D modelleme için Mac Mini nasıl?

valla hocam apple ürünleri asla evime sokmayacağım aletler bedava verseler bile alıp satarım o derece nefret boyutu, onun için malasef bilemiyorum.

iyi bir masaüstü candır. her şeyini kısıtlayan bir ürünün esiri olmak benim aklımın alacağı bir iş değil. bir tek güzel yani procreate ve nomad olması. yani benim için olmasa da olur. bunların emsali bir sürü program var.

ben ryzen 3 apu ile dünyaların renderını aldım işini yaptım yani. evet çok acılar çektim mi çektim.

bir de ryzen 5 5500 rx 6700 kartlı aletim var çok işin içinden çıkılamayacak durumlar olursa bunu kullanıyorum. bir şey olur eder diye çok kullanmıyorum bir bozulsa yeni bilgisayar almak çok zor.

yani sonuçta marvel'a iş yapmayacaksanız orta halli bir alet giriş ve orta seviyeye yeter.

macleri daha iyi bilen arkadaşlara sorabilirsin ama ben çok uzağım asla da yanından geçmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…