- Makaleler
- 3
Bu sene mühendislik öğrencisiyim. Modelleme programı önerisi bekliyorum bu konuda hiçbir fikrim yok. 3D yazıcıyı da ilerleyen zamanlarda alıp kendi çapımda basmak istiyorum. Sistemim iyi.
Shapr3D olabilir.Bu sene mühendislik öğrencisiyim. Modelleme programı önerisi bekliyorum bu konuda hiçbir fikrim yok. 3D yazıcıyı da ilerleyen zamanlarda alıp kendi çapımda basmak istiyorum. Sistemim iyi.
Mühendislik olarak ilerleyeceğin için B/A Surface ilerleyebilirsin, SolidWorks, Catia, Fusion 360.Bu sene mühendislik öğrencisiyim. Modelleme programı önerisi bekliyorum bu konuda hiçbir fikrim yok. 3D yazıcıyı da ilerleyen zamanlarda alıp kendi çapımda basmak istiyorum. Sistemim iyi.
Bu 3'ünden hangisiyle başlamam bir nebze daha rahat olur? Başlangıç için bıktıracak bir şey istemiyorum pekMühendislik olarak ilerleyeceğin için B/A Surface ilerleyebilirsin, SolidWorks, Catia, Fusion 360.
Hepsi 3b yazıcı ile çalışır.
Diğerleri de - ancak sen mühendislik üzerinden ilerileyeceğin için, mesleki açıdan iş bulmanı kolaylaştıracak olan şeyler hesaplanabilir çizimler yapan CAD/CAM programlarıdır.
Blender already supports 3D printing modeling and file-formats since 2002. With the latest Blender version (2.67) this now is even more accessible and powerful with the new 3D Printing Toolbox and real-time Mesh Analysis features.
Solidworks, Blender biraz eski ama Catia olabilir.Bu sene mühendislik öğrencisiyim. Modelleme programı önerisi bekliyorum bu konuda hiçbir fikrim yok. 3D yazıcıyı da ilerleyen zamanlarda alıp kendi çapımda basmak istiyorum. Sistemim iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.