w.miola
Femtopat
Daha fazla
PSU konusuna daha dikkat edeceğim. 750W olanlara bakacağım.Bu bütçe için şu an alınabilecek temiz bir set - en azından bir yerden ve stok problemi olmadan.
Şunu öneririm, PSU'nu biraz daha güçlü al ki ileride güncellerken ona sıfırdan para ayırma ihtiyacın az olsun.
Parçaları diğer firmalardan game garaj ve amazon mesela, kontrol et, bazısı fiyat anlamında daha iyi olabilir. Sistemi toparlayamam deme, kullanma kılavuzu okumadığı için forumdaki çoğu genç (gerçi bir şey okuduklarına da emin değilim) yapamayız edemeyiz diyorlar - oysa kılavuzu okuyup sakin sakin yapınca, anlamadığın yeri youtube'dan veya forumdan da çözümlerine bakıp halledebilirsin. Kahveni biranı içerek 6 saatte sakin sakin toparlarsın sistemini.
Fiyat konusunda da haklısın. Zaten o konuda deli gibi araştırma yapıyorum. Genel olarak o sitede bulunan ürünlerin çok uygun olduğunu düşündüm. Bu yüzden güvenilirliği biraz korkutsa da memnun kalan kişi sayısı çok fazla. Ve evet daha uyguna ayrı ayrı alabileceğim parçaları bulabilirsem gerekirse kendim de toplayabilirim.
Önerilerin için çok teşekkür ederim.