Q qiaiaia Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 64 23 Ağustos 2020 #11 Aidra dedi: Maalesef senin yapabileceğin bir şey yok. Başka bir siteden belki bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Şimdi 2 siteden daha denedim fakat gene aynı reklam, birisi deneyip onda da reklam çıkıp/çıkmadığını söyleyebilir mi?
Aidra dedi: Maalesef senin yapabileceğin bir şey yok. Başka bir siteden belki bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Şimdi 2 siteden daha denedim fakat gene aynı reklam, birisi deneyip onda da reklam çıkıp/çıkmadığını söyleyebilir mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 23 Ağustos 2020 #12 qiaiaia dedi: Yani Kısacası oyuna girmenin herhangi bir yolu yok ? Genişletmek için tıkla... Yok. Flash oyunları telif hakkından dolayı direkt olarak indirip siteye koyamıyorlar, yapımcının domaininden kendi sitelerine embed yapabiliyorlar anca. O domain kapanınca da domaini sağlayan şirket, site yerine reklam koyuyor. Siz de o reklamı görüyorsunuz.
qiaiaia dedi: Yani Kısacası oyuna girmenin herhangi bir yolu yok ? Genişletmek için tıkla... Yok. Flash oyunları telif hakkından dolayı direkt olarak indirip siteye koyamıyorlar, yapımcının domaininden kendi sitelerine embed yapabiliyorlar anca. O domain kapanınca da domaini sağlayan şirket, site yerine reklam koyuyor. Siz de o reklamı görüyorsunuz.
Q qiaiaia Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 64 23 Ağustos 2020 #13 Ellie Williams dedi: Yok. Flash oyunları telif hakkından dolayı direkt olarak siteye koyamıyorlar, yapımcının domaininden embed yapıyorlar. O domain kapanınca da domaini sağlayan site yerine reklam koyuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
Ellie Williams dedi: Yok. Flash oyunları telif hakkından dolayı direkt olarak siteye koyamıyorlar, yapımcının domaininden embed yapıyorlar. O domain kapanınca da domaini sağlayan site yerine reklam koyuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.