3D printer almak için hangi site kullanılmalı?

ginwlon

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Bambu Lab A1 combo 3D printer almaya karar verdim. 3D printer için satıcı teknik desteğinin iyi olması gerekiyormuş fakat benim bu firmalar hakkında bilgim yok daha yeni giriyorum bu işe. Bu makineyi almak için en uygun site hangisidir, hangisi üzmez? Ankara'da ikamet ediyorum önemli mi bilmiyorum teknik servis kargo vs için. Porima sitesi 3 adet filament hediye ediyor. Metatech güvenilir diye okudum çoğu kez. Diğerleri Ankara'da lokasyon olarak. Biraz kararsız kaldım. Ek olarak direkt tek çekim alacağım için fiyatlar çok etkilemiyor hepsi aynı fiyat gibi düşünebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metatechtr'den alabilirsin ama 1 ay gibi bir surede geliyor cunku ithal ediyorlar. 2 hafta once A1 aldim hala bekliyorum.

Güzel öneriler yapılmış size. Teknik destek birimi olması, mümkünse yaşadığınız ilde olması ve yetkili satış noktası olması önemli. Eğer zamanınız ve fırsatınız varsa direkt olarak Ankara'daki firmaların mağazasına gidip de alabilirsiniz ki şu an ön siparişte her yerde. Hem orada ürünü de görmüş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…