Arkadaşlar selamlar, ölçü ve ekran kartının görselini bıraktım. GPU tutucuyu kaç cm bastırmam lazım ve nasıl bir şey bastırmam lazım bilmiyorum. Arkadaşımda 3D yazıcı var onu da çok uğraştırmak istemiyorum. Bu ölçülere olur dediğiniz 3D printer planları varsa benimle paylaşabilir misiniz?
This is a fully adjustable support bracket for graphics cards.If you have a heavy GPU, you do not want it sagging and putting stress on anything. There are (3) sizes available, with a range of adjustments:Large: 74mm - 120mmMedium: 48mm - 76mmSmall: 26mm - 39mm Each size includes a knurled and...
This is a fully adjustable support bracket for graphics cards.If you have a heavy GPU, you do not want it sagging and putting stress on anything. There are (3) sizes available, with a range of adjustments:Large: 74mm - 120mmMedium: 48mm - 76mmSmall: 26mm - 39mm Each size includes a knurled and...
Tamamdır teşekkür ederim attığınız modelin yorumları bayağı olumlu gibi onu bastırıyorum gelişmelerden haberdar ederim.
Büyük boyunu bastırdım çok temiz şekilde ayarlanıyor proje sıkıntısız çalışıyor eğer kullanmak isteyen varsa gönül rahatlığıyla kullanabilir tekrardan teşekkürler.