P Pixanix Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 ASRock B450M-HDV R4.0 Anakartım için alacağım 3D printer ile yapılmış fan ayağı braket sağlam olur mu? Bir sorun çıkartır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2023
ASRock B450M-HDV R4.0 Anakartım için alacağım 3D printer ile yapılmış fan ayağı braket sağlam olur mu? Bir sorun çıkartır mı?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.011 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #2 Hangi fan için nasıl bir ayak modeli yaptığına bağlı. Genelde o kadar da sağlıksız olmuyor 3d print ürünler bu tür işler için. Artı 0 Eksi
Hangi fan için nasıl bir ayak modeli yaptığına bağlı. Genelde o kadar da sağlıksız olmuyor 3d print ürünler bu tür işler için.
Kenntacho Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 469 Çözümler 1 Yer Random. Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Eylül 2023 #3 Pixanix dedi: ASRock B450M-HDV R4.0 Anakartım için alacağım 3D printer ile yapılmış fan ayağı braket sağlam olur mu? Bir sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Sağlıksız olmaz hocam. En dayanıksız PLA ham maddesi bile 150-160 derecelerde erimeye başlıyor. PC kasasıda sürekli fanlarla havalandırılan bir alet. Ekran kartının köşesine koyacağınız braket; herhangi bir eğilme bükülme yaşamaz. Artı 0 Eksi
Pixanix dedi: ASRock B450M-HDV R4.0 Anakartım için alacağım 3D printer ile yapılmış fan ayağı braket sağlam olur mu? Bir sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Sağlıksız olmaz hocam. En dayanıksız PLA ham maddesi bile 150-160 derecelerde erimeye başlıyor. PC kasasıda sürekli fanlarla havalandırılan bir alet. Ekran kartının köşesine koyacağınız braket; herhangi bir eğilme bükülme yaşamaz.