3D render işleri için 23 bin TL bilgisayar önerisi

hhnov123

Centipat
Merhaba kardeşlerim. İç ve dış tasarımcıyım. 3DS Max, Corona, Lumion falan kullanacağım.
Böyle bir sistem yazdım. Almaya gideceğim. Önerilere fikirlere tam açığız. Hangisi artık hangisi eksik zahmet değilse hepiniz yazın.
Uzun ömürlü, 6-7 yıl kullanayım en azı. Çünkü alacağım işlemci Bakü'de 1200 AZNdir. (23.000 TL)

CPU: Ryzen 7950X (mutlaka)
MB: As Rock B650 Pro RS
RAM: 64 GB 2X(32 GB) Delta T-Force
GPU: ASUS RTX 4070 Super Dual 2X OC
SSD: Samsung 990 Pro 1TB
PSU: ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Plus Gold
Cooler: Deep Cool LS 720 (360)
Case: Matrexx 70.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kardeşlerim. İç ve dış tasarımcıyım. 3DS Max, Corona, Lumion falan kullanacağım.
Böyle bir sistem yazdım. Almaya gideceğim. Önerilere fikirlere tam açığız. Hangisi artık hangisi eksik zahmet değilse hepiniz yazın.
Uzun ömürlü, 6-7 yıl kullanayım en azı. Çünkü alacağım işlemci Bakü'de 1200 AZNdir. (23.000 TL)

CPU: Ryzen 7950X (mutlaka)
MB: As Rock B650 Pro RS
RAM: 64 GB 2X(32 GB) Delta T-Force
GPU: ASUS RTX 4070 Super Dual 2X OC
SSD: Samsung 990 Pro 1TB
PSU: ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Plus Gold
Cooler: Deep Cool LS 720 (360)
Case: Matrexx 70.
Hocam ful sistem için büçeniz nedir.
Psu bu sisteme fazla olmuş
Kasanın önü mesh değil hava akışı için mesh modeller daha iyi olacaktır.
İşlemci anakart soğutma gayet iyi duruyor
Alacağınız ram a dikkat edin amd expo özelliği olursa daha iyi olur.
Yaptığınız iş ile ilgili çok bir bilgim olmadığından bilmiyorum ama 64gb ram çok gerekli değilse onu da 32gb yapıp ekran kartını 4070ti supere yükseltebilirsiniz.Bütçe yeterse direkt yükseltebilirsiniz.

Hocam ful sistem için büçeniz nedir.
Psu bu sisteme fazla olmuş
Kasanın önü mesh değil hava akışı için mesh modeller daha iyi olacaktır.
İşlemci anakart soğutma gayet iyi duruyor
Alacağınız ram a dikkat edin amd expo özelliği olursa daha iyi olur.
Yaptığınız iş ile ilgili çok bir bilgim olmadığından bilmiyorum ama 64gb ram çok gerekli değilse onu da 32gb yapıp ekran kartını 4070ti supere yükseltebilirsiniz.Bütçe yeterse direkt yükseltebilirsiniz.
Bu yazdığım sistem için bütçe yetiyor. Psu bana bedavadır. Deep cool fiyatına satıcaklar bana asusu. 1000 w fazla diyorsan, tam yükde çalışmaması için. Expo özelliyini anlamadım. 3d için minimum 32 gb ramdır. 64 gerekli. bazen 128e ihtiyaç oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı