Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 5 Kasım 2023 #1 Merhaba kartın kullanıma açık olması için kart ya ATM de ya POS cihazın da ya da 3D Secure ile bir alışverişte kullanılması gerekiyor.
Merhaba kartın kullanıma açık olması için kart ya ATM de ya POS cihazın da ya da 3D Secure ile bir alışverişte kullanılması gerekiyor.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.199 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #2 Lory7 dedi: Merhaba kartın kullanıma açık olması için kart ya ATM de ya POS cihazın da ya da 3D Secure ile bir alışverişte kullanılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Deneme amaçlı ise, Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde 20 30TL'lik ürün alıp tekrar iade verebilirsin. (Soruyu tam anlamadım)
Lory7 dedi: Merhaba kartın kullanıma açık olması için kart ya ATM de ya POS cihazın da ya da 3D Secure ile bir alışverişte kullanılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Deneme amaçlı ise, Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde 20 30TL'lik ürün alıp tekrar iade verebilirsin. (Soruyu tam anlamadım)
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 5 Kasım 2023 #3 Kargosu ücretsiz en ucuz kitabı alabilirsin.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.237 Çözümler 55 5 Kasım 2023 #4 E pin olabilir.
techno137 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 607 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #5 Lory7 dedi: Merhaba kartın kullanıma açık olması için kart ya ATM de ya POS cihazın da ya da 3D Secure ile bir alışverişte kullanılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Trendyol şanslı çekiliş den 6 tl lik bir çekilişe katılabilirsin.
Lory7 dedi: Merhaba kartın kullanıma açık olması için kart ya ATM de ya POS cihazın da ya da 3D Secure ile bir alışverişte kullanılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Trendyol şanslı çekiliş den 6 tl lik bir çekilişe katılabilirsin.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 5 Kasım 2023 #6 mahber dedi: Deneme amaçlı ise, Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde 20 30TL'lik ürün alıp tekrar iade verebilirsin. (Soruyu tam anlamadım) Genişletmek için tıkla... Kartı internette veya başka bir yerde kullanabilmem için ATM, pos cihazı yada 3d secure kullanarak bir tane alışveriş yapmam gerekiyor. Bunun için ucuz bir şey arıyordum. AnotherJourney dedi: E pin olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet ucuza epinler bulunuyor bu sayede alabailirim. Herkese teşekkür ederim.
mahber dedi: Deneme amaçlı ise, Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde 20 30TL'lik ürün alıp tekrar iade verebilirsin. (Soruyu tam anlamadım) Genişletmek için tıkla... Kartı internette veya başka bir yerde kullanabilmem için ATM, pos cihazı yada 3d secure kullanarak bir tane alışveriş yapmam gerekiyor. Bunun için ucuz bir şey arıyordum. AnotherJourney dedi: E pin olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet ucuza epinler bulunuyor bu sayede alabailirim. Herkese teşekkür ederim.
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #7 Hepsiburada üzerinden hepsipay hesabına 1 kuruş yükleme yap.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 5 Kasım 2023 #8 Kartı kullanıma açmak için bir marketten fiziksel olarak alışveriş yapman yeterli diye biliyorum.