3D Secure yaptırmayan VP sitesi önerisi

Ap0ll0n

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Hadi sanal kart kullanıyorum ve henüz reşit olmadığım için doğrulama yapamadım. Valorant'ta VP almam için 3D Secure gerektirmeyen siteler var mıdır?

Papara kullanarak internet üzerinden 3D Secure olsun ya da olmasın alışveriş yapabilirsiniz reşit olmanıza gerek yok.

Hocam parayı yüklemiştim daha önceden sanal karta. Geri de çekilemiyor şimdi.
O konuda bir bilgim yok ama Hadi neden kullanıyorsunuz en başta onu merak ettim. FUPS ve Papara gibi yerler varken.. 3D Secure olmayan bir alışveriş sitesininde olacağını zannetmiyorum. Her şeyde onay istiyor artık.

O konuda bir bilgim yok ama Hadi neden kullanıyorsunuz en başta onu merak ettim. FUPS ve Papara gibi yerler varken. 3D Secure olmayan bir alışveriş sitesininde olacağını zannetmiyorum. Her şeyde onay istiyor artık.

Papara kapandığı dönem açmıştım Hadi'yi. Şimdi tekrar kapanır korkusuyla Papara da açmadım.

VP sitesi konusunda yardımcı olamam fakat parayı tekrar nakit yapmak istersen A101'den paranın yettiği kadar sigara alıp(tavsiyem Slender Blue olur) yakın çevrenden bir marketçiye paket başına 5 lira az tutarla satman en iyi yoldur.

Edit: Sanmam ama Hadi şayet tütün satışında sorun çıkartırsa yakın olduğun bir marketçi/bakkal ile de aynısını yapabilirsin.

VP sitesi konusunda yardımcı olamam fakat parayı tekrar nakit yapmak istersen A101'den paranın yettiği kadar sigara alıp(tavsiyem Slender Blue olur) yakın çevrenden bir marketçiye paket başına 5 lira az tutarla satman en iyi yoldur.

Edit: Sanmam ama Hadi şayet tütün satışında sorun çıkartırsa yakın olduğun bir marketçi/bakkal ile de aynısını yapabilirsin.
Parayı geri almamın başka yolu yok mudur hocam.

A101'den istediğin tutar kadar alışveriş yapıp daha sonrasında iade edip, nakit olarak geri alabilirsin. Onlar zaten size sorarlar nakit olarak mı istiyorsunuz yoksa karta iade mi diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı