3D Simulator oyun yapma fikri

mamooo66

Centipat
Merhaba.

14 yaşındayım; 3, 5 yıldır yazılımla ve 3D modellemeyle uğraşıyorum. Bir Simulator oyunu yapmak istiyorum ama fikir bulamıyorum 😡

Olmayan bir 3D Simulator oyunu fikri verebilir misiniz? :)

Olanı yapsanda tutuyor kardeşim piyasa basit 2-3 hafta tutulan oyunlar oluyor hem yapması normal oyunlara göre daha kolay oluyor çünkü çok az mekanikleri var.

Olanı yapsanda tutuyor kardeşim piyasa basit 2-3 hafta tutulan oyunlar oluyor hem yapması normal oyunlara göre daha kolay oluyor çünkü çok az mekanikleri var.

Güzel fikir. Olabilir 😀

Gerçek hayat simülasyonu olabilir. Normal bebek halinde doğup büyüyen bir hayat olabilir. Ya da korona simülasyonu olabilir böyle dışarda maskesiz gezersen polislerin uyarması veya ceza yazması olabilir.

Şu an söylediklerinden bir oyun çıkarmaya çalışıyorum. Oyuna bir amaç bulursam yapabilirim 🧐

Pekala, beynimi aktif ediyorum şimdi. Evet geldi.
Şimdi oyunumuzun adı Coronavirus Simulator 2020. Oyunun teması şöyle, başlangıçta bir yarasayız. Yarasa olarak uçarken gözü çekik abilerden kaçmaktayız. Sonra hikaye gereği yakalanıyoruz ve bizi yiyorlar. Bizi yiyen adamı kontrol edebiliyoruz artık. Dokunduğumuz, hapşurduğumuz veya sarıldığımız herkese bulaştırabiliyoruz bu virüsü. Her bulaştığımız kişiyi ise yönetebiliyoruz. Oyunda görevler olacak, Belediye Başkanı'na bulaştır falan diye. Başkan'a ulaşmak için termal kameralardan kaçacağız falan. Çok şey çıkar bu konudan, çorap söküğü gibi geliyor.

Tamam kapattım beynimi, biraz video izlemeye gidiyorum.

Pekala, beynimi aktif ediyorum şimdi. Evet geldi.
Şimdi oyunumuzun adı Coronavirus Simulator 2020. Oyunun teması şöyle, başlangıçta bir yarasayız. Yarasa olarak uçarken gözü çekik abilerden kaçmaktayız. Sonra hikaye gereği yakalanıyoruz ve bizi yiyorlar. Bizi yiyen adamı kontrol edebiliyoruz artık. Dokunduğumuz, hapşurduğumuz veya sarıldığımız herkese bulaştırabiliyoruz bu virüsü. Her bulaştığımız kişiyi ise yönetebiliyoruz. Oyunda görevler olacak, Belediye Başkanı'na bulaştır falan diye. Başkan'a ulaşmak için termal kameralardan kaçacağız falan. Çok şey çıkar bu konudan, çorap söküğü gibi geliyor.

Tamam kapattım beynimi, biraz video izlemeye gidiyorum.

Bunu beğendim ama tek başıma yapmam mümkün değil. Bir kaç arkadaşımla beraber yapacağım 😁

Güzel fikir. Olabilir 😀

Şu an söylediklerinden bir oyun çıkarmaya çalışıyorum. Oyuna bir amaç bulursam yapabilirim 🧐
Mesela amaç polislerden kaçmak olabilir. Böyle maskeyi sınırlı süre yüzünde duracak sonra boğacak falan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı