Olanı yapsanda tutuyor kardeşim piyasa basit 2-3 hafta tutulan oyunlar oluyor hem yapması normal oyunlara göre daha kolay oluyor çünkü çok az mekanikleri var.
Gerçek hayat simülasyonu olabilir. Normal bebek halinde doğup büyüyen bir hayat olabilir. Ya da korona simülasyonu olabilir böyle dışarda maskesiz gezersen polislerin uyarması veya ceza yazması olabilir.
Pekala, beynimi aktif ediyorum şimdi. Evet geldi.
Şimdi oyunumuzun adı Coronavirus Simulator 2020. Oyunun teması şöyle, başlangıçta bir yarasayız. Yarasa olarak uçarken gözü çekik abilerden kaçmaktayız. Sonra hikaye gereği yakalanıyoruz ve bizi yiyorlar. Bizi yiyen adamı kontrol edebiliyoruz artık. Dokunduğumuz, hapşurduğumuz veya sarıldığımız herkese bulaştırabiliyoruz bu virüsü. Her bulaştığımız kişiyi ise yönetebiliyoruz. Oyunda görevler olacak, Belediye Başkanı'na bulaştır falan diye. Başkan'a ulaşmak için termal kameralardan kaçacağız falan. Çok şey çıkar bu konudan, çorap söküğü gibi geliyor.
Tamam kapattım beynimi, biraz video izlemeye gidiyorum.
Mesela amaç polislerden kaçmak olabilir. Böyle maskeyi sınırlı süre yüzünde duracak sonra boğacak falan.Güzel fikir. Olabilir
Şu an söylediklerinden bir oyun çıkarmaya çalışıyorum. Oyuna bir amaç bulursam yapabilirim![]()
Mesela amaç polislerden kaçmak olabilir. Böyle maskeyi sınırlı süre yüzünde duracak sonra boğacak falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.