3D Spotify logosu

Makaleler
1
Yer
Moscow Metro
Daha fazla  
3D Spotify logosu tasarladım ve bunu Spotify logosu ile değiştirip kullanabiliyorsunuz. Bende burada paylaşmak istiyorum, öncelikle logoyu izinsiz kullanıp kendisininmiş gibi gösteren olur mu? Ayrıca burada paylaşırsam Spotify tarafından bir sıkıntı olur mu?

Paylaşırsan iyi olur kullanırım

Ne yapcakları hic belli olmaz bana Instagram'dan atarsan mutlu olurum ig: moonli4x.242

Ne yapcakları hic belli olmaz bana Instagram'dan atarsan mutlu olurum ig: Moonli4X. 242.

Sadece bir kişi ile paylaşmak istemiyorum açıkçası. Herkese paylaşacağım paylaşırsam.
Bir sıkıntı olursa model benim elimde kanıt olarak, resmi aşağıya bırakıyorum yapmanız gerekenler;

Technopat Sosyal, İco dosyasını görmediği için PNG olarak paylaşacağım. Logo için İco dosyası gerek bunu içinde; Bu siteye girip dosyayı choose files kısmına sürükleyin ve change size kısmına 64x64 yazın sonra convert file kısmına tıklayın ve bekleyin sonra ico dosyasına dönüşen logoyu indirin, Technopat'ten indirdiğiniz dosyanın olduğu konuma atın ve gelen uyarıya dosyaları değiştirin deyin çünkü artık PNG dosyası bir işe yaramaz. Sonra yapmanız gerekenler şu şekilde; Spotify > sağ tık > özellikler > simge değiştir > fotoğrafı indirdiğiniz yeri bulup seçmek.

Dosya Ekleri

• spotify logosu 3d.png
    206,7 KB · Görüntüleme: 193
Son düzenleme:
bence şimdi btün konuşmaların ss ini al birisi çalarsa gösteririsin
ve logo için saol

bence şimdi btün konuşmaların ss ini al birisi çalarsa gösteririsin
ve logo için saol
Birisinin alması sıkıntı değil 30 dakika da yaptım, basit bir model.Ayrıca model dosyaları bende çalamazlar.Modeli Beğendiğine Sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…