Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.753 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #1 Selamlar, bir gün önce Blender üzerinden yaptığım bir işi Reddit'te bir toplulukta yayınladım. Bir kişi de yaptığım tasarımı görüp dm'den mesaj atmış. Biraz düşündüm fakat karasız kaldım. Daha önce bu tarz bir işe giren var mı?
Selamlar, bir gün önce Blender üzerinden yaptığım bir işi Reddit'te bir toplulukta yayınladım. Bir kişi de yaptığım tasarımı görüp dm'den mesaj atmış. Biraz düşündüm fakat karasız kaldım. Daha önce bu tarz bir işe giren var mı?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 23 Ağustos 2022 #2 Ben olsam buna girmek yerine Bionluk'da freelancer olurdum.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.753 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Ben olsam buna girmek yerine Bionluk'da freelancer olurdum. Genişletmek için tıkla... Adamın dediğini tam anlayamadım ki. Texture / model üretip site e satacak galiba.
Linux Kaymak dedi: Ben olsam buna girmek yerine Bionluk'da freelancer olurdum. Genişletmek için tıkla... Adamın dediğini tam anlayamadım ki. Texture / model üretip site e satacak galiba.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 23 Ağustos 2022 #4 Atakan D. dedi: Adamın dediğini tam anlayamadım ki. Texture / model üretip site e satacak galiba. Genişletmek için tıkla... "MetaHİ" ben bir NFT projesi startup'ı düşündüğünü sanıyorum.
Atakan D. dedi: Adamın dediğini tam anlayamadım ki. Texture / model üretip site e satacak galiba. Genişletmek için tıkla... "MetaHİ" ben bir NFT projesi startup'ı düşündüğünü sanıyorum.