Kubilayzz Yoctopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #1 3D tasarım ve çizim programlarını rahat kaldirabilecek kullanabileceğim bir sistem ayarlamak istiyorum elimde nvidia 1030 ekran kartili 8 GB RAM'li bir kasa var önerebileceğiniz işlemci ya da 1030 yetersizse ekran kartı önerebilir misiniz?
3D tasarım ve çizim programlarını rahat kaldirabilecek kullanabileceğim bir sistem ayarlamak istiyorum elimde nvidia 1030 ekran kartili 8 GB RAM'li bir kasa var önerebileceğiniz işlemci ya da 1030 yetersizse ekran kartı önerebilir misiniz?
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Eylül 2022 #2 Siz program mı önermemizi istiyorsunuz ? (Sistem özellikleriniz neler ?) Siz bilgisayar mı önermemizi istiyorsunuz ? (Bütçeniz ne kadar ?)
Siz program mı önermemizi istiyorsunuz ? (Sistem özellikleriniz neler ?) Siz bilgisayar mı önermemizi istiyorsunuz ? (Bütçeniz ne kadar ?)
Kubilayzz Yoctopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #3 Siberci07 dedi: Siz program mı önermemizi istiyorsunuz? (Sistem özellikleriniz neler?) Siz bilgisayar mı önermemizi istiyorsunuz? (Bütçeniz ne kadar?) Genişletmek için tıkla... Bilgisayar önermenizi istiyorum bütçe 10bin civari
Siberci07 dedi: Siz program mı önermemizi istiyorsunuz? (Sistem özellikleriniz neler?) Siz bilgisayar mı önermemizi istiyorsunuz? (Bütçeniz ne kadar?) Genişletmek için tıkla... Bilgisayar önermenizi istiyorum bütçe 10bin civari