akbabaros Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek a1 global öğrenci 30 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar aklımda bir tane kulaklık tasarımı var bunu 3 boyutlu bir tasarıma dönüştürmek istiyorum program öneriniz var mı?
Arkadaşlar aklımda bir tane kulaklık tasarımı var bunu 3 boyutlu bir tasarıma dönüştürmek istiyorum program öneriniz var mı?
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 30 Eylül 2024 #2 akbabaros dedi: Arkadaşlar aklımda bir tane kulaklık tasarımı var bunu 3 boyutlu bir tasarıma dönüştürmek istiyorum program öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Blender ya da Rhinoceros kullanabilirsin.
akbabaros dedi: Arkadaşlar aklımda bir tane kulaklık tasarımı var bunu 3 boyutlu bir tasarıma dönüştürmek istiyorum program öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Blender ya da Rhinoceros kullanabilirsin.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 30 Eylül 2024 #3 Blender.
Dağhan Kaya Attopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #4 akbabaros dedi: Arkadaşlar aklımda bir tane kulaklık tasarımı var bunu 3 boyutlu bir tasarıma dönüştürmek istiyorum program öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... çok basit deneyeceksen Tinkercad ama bi tık zor denemek istiyorsan Blenderi kullanabilirsin.
akbabaros dedi: Arkadaşlar aklımda bir tane kulaklık tasarımı var bunu 3 boyutlu bir tasarıma dönüştürmek istiyorum program öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... çok basit deneyeceksen Tinkercad ama bi tık zor denemek istiyorsan Blenderi kullanabilirsin.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.351 Makaleler 8 Çözümler 180 30 Eylül 2024 #5 Blender en mantıklı programlardan biri. Devasa bir topluluğu var ve ücretsiz, güzel ve yararlı eklentiler ile modelinizi yapabilirsiniz.
Blender en mantıklı programlardan biri. Devasa bir topluluğu var ve ücretsiz, güzel ve yararlı eklentiler ile modelinizi yapabilirsiniz.
akbabaros Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek a1 global öğrenci 8 Ekim 2024 #6 Destekleriniz için teşekkürler.