3D tasarımlarım

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
3D modelleme ile uğraşıyorum, nasıl sizce? Her türlü yoruma açığım.

AR0001.jpg
Nesne_5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ArtStation bu siteye bakmanı tavsiye ederim. Burada programlar üzerinden yaptıkları tasarımları paylaşıyorlar. Sen de burada paylaşabilir ya da diğer insanların tasarımlarına bakabilirsin.
Evet biliyorum orayı bakıyorum da. Yakın zamanda açacağım orada hesap. Bilgisayarı halletmeye çalışıyorum şuanda, teşekkürler.

Becerilerinizi tebrik ediyorum maalesef ben bunun nasıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok. Başarılarınızın devamını dilerim. Güzel olmuş ağaç arkasına bir gün batımı güzel olurdu.
Hangi programı kullanıyorsunuz?

Beni de tam tersi ağaç sardı 2. fotoğraf sarmadı, ne bileyim çok sıradan geldi. Ağaç bayağı hoş olmuş ama özellikle yakın olan yaprakların bulanık olması bayağı iyi durmuş. Galiba tasarımdan hiç anlamıyorum.😀
Aslında render olarak ağaç daha doğru spec'lere sahip fakat dediğim nedenden ötürü arka plan baya sade kaldı. Revize edeceğim.
Becerilerinizi tebrik ediyorum maalesef ben bunun nasıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok. Başarılarınızın devamını dilerim. Güzel olmuş ağaç arkasına bir gün batımı güzel olurdu.
Hangi programı kullanıyorsunuz?
Cinema 4D programı kullanıyorum ve ağacı Vray ile aldım, render olarak alttaki daha kötü aslında suda hatalı yansımalar mevcut. Fakat dediğim gibi revize edeceğim ağaçlı sahneyi ve tekrardan atarım buraya yeni konuda. Bu arada çok teşekkürler iyi dilek ve yorumlarınız için :))

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı