3D TYT Mat üstüne başka kaynağa gerek var mı?

Açık olalım biraz eğer çözdüysen paraf mor kitap, full TYT mat ve acil matematiğin çok belli şekilde daha iyi kitaplar olduğu belli.
3D yayınları AYT'nin vazgeçilmez en iyi kaynağı onu kimse sorgulayamaz ama bu bir yayının AYT'de iyi olması TYT'de aynı performansı gösterdiği anlamına gelmiyor.
Dediğim kaynakları çözdüysen aradaki farkı zaten çok rahat anlarsın.
Kötü bir kaynak değil sadece şunu demek istiyorum konu başlığı öyle ki sanki 3D TYT en iyi kaynak üstüne başka bir şey çözmeme gerek yok gibi anlaşılıyor.
Ve tekrar diyorum TYT kısmında müthiş kitaplar var 3D onlardan biri değil. Ortalama kaynak.

Bahsettiğiniz kaynakları duymadım hocam, çözmedim de. Ama 3D TYT, Orijinal TYT gibi baba yayınları gördüm ve çözdüm bir kısmını. TYT adına da 3D kesinlikle yeterli ve zor bir kaynaktır.

Bahsettiğiniz kaynakları duymadım hocam, çözmedim de. Ama 3D TYT, Orijinal TYT gibi baba yayınları gördüm ve çözdüm bir kısmını. TYT adına da 3D kesinlikle yeterli ve zor bir kaynaktır.
O kaynakları bilmeden çözmeden bu yorumları yapmanı normal buluyorum artık alese çalışırken bir ara bakarsın.

Sanırım yeterli temeliniz var, 3D çözdükten sonra çok sağlam bir TYT matematiğiniz olacak. Üstüne çözmek zorunda değilsiniz fakat çözmek isterseniz barış çelenk/paraf mor gibi en zor kaynakları çözebilirsiniz.
Problem için rutin oluşturmanız gerektiğinden dolayı, 345 ile problemleri çözmeyi öğrenin. Ardından 3D ile rutine bağlayın.

Bahsettiğiniz kaynakları duymadım hocam, çözmedim de. Ama 3D TYT, orijinal TYT gibi baba yayınları gördüm ve çözdüm bir kısmını. TYT adına da 3D kesinlikle yeterli ve zor bir kaynaktır.

Hocam yardımcı olayım.

Paraf mor - ilk 20k isteyen öğrenciler için çıkarılmış bir kitap, içerisinde çok zor sorular var.

Acil (normal) - Bilgi Sarmal'ın alternatifi diyebilirsiniz.

Full yayınları TYT matematik - başlangıç + orta seviye sorular var içinde.

Fakat bu 3D TYT mat kaynağının çok kaliteli bir kaynak olduğu gerçeğini değiştirmez.

Hepsini çözüp yorum yaptığını düşünüyorum öncelikle full ne zamandır başlangıç kaynağı onu gerçekten sorguladım.
Acil, bilgi sarmal ve 3d'den çok daha kaliteli ve bilgi sarmalın alternatifi 3d'dir aslında.
Fakat bu 3D TYT mat kaynağının çok kaliteli bir kaynak olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yayının kalitesini tartışmam ama tyt matematik kaynağı çok kaliteli falan değil.

Hocam full yayıncılığı hiç çözmedim, internetten izlediğim bir videoda soruların zorluk seviyesi (ve gelen yorumlarda) bu şekilde yorumlanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…