En Büyük Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar sıfırdan TYT matematiğe başlayacağım. Normal kendim defter tutup not alınır mı? Yoksa video destekli defter mi almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024
Arkadaşlar sıfırdan TYT matematiğe başlayacağım. Normal kendim defter tutup not alınır mı? Yoksa video destekli defter mi almalıyım?
polenix Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #2 Anlama tarzına göre değisir. Yazarak anlıyorsan alma sorulari kağıda çöz. Yok ben yazarak anlamıyorum dersen alabilirsin.
Anlama tarzına göre değisir. Yazarak anlıyorsan alma sorulari kağıda çöz. Yok ben yazarak anlamıyorum dersen alabilirsin.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.477 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Eylül 2024 #3 Alınır.
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.773 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #4 Yazarak ders çalışmak amelelik hocam bu dönemde konu anlatım kitapları çok kolaylaştırıyor işi her şeyi yazmak zorunda kalmıyosun o kadar şey tek tek yazılmaz.
Yazarak ders çalışmak amelelik hocam bu dönemde konu anlatım kitapları çok kolaylaştırıyor işi her şeyi yazmak zorunda kalmıyosun o kadar şey tek tek yazılmaz.