redesto Femtopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #1 TYT matematikte 0-10 arasıyım. Bu kampa başlamak mantıklı olur mu ?çok mu zorlar?
Ben Carville Decapat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.691 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #2 redesto dedi: TYT matematikte 0-10 arasıyım. Bu kampa başlamak mantıklı olur mu ?çok mu zorlar? Genişletmek için tıkla... Eyüp hoca kimlere yönelik olduğu ile alakalı bir video yapmıştı, ondan izlemen en iyisi.
redesto dedi: TYT matematikte 0-10 arasıyım. Bu kampa başlamak mantıklı olur mu ?çok mu zorlar? Genişletmek için tıkla... Eyüp hoca kimlere yönelik olduğu ile alakalı bir video yapmıştı, ondan izlemen en iyisi.
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 770 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #3 Eyüp hoca pişman etmez. Ama hocama katılıyorum. Ben Carville dedi: Eyüp hoca kimlere yönelik olduğu ile alakalı bir video yapmıştı, ondan izlemen en iyisi. Genişletmek için tıkla...
Eyüp hoca pişman etmez. Ama hocama katılıyorum. Ben Carville dedi: Eyüp hoca kimlere yönelik olduğu ile alakalı bir video yapmıştı, ondan izlemen en iyisi. Genişletmek için tıkla...
9 950377 Femtopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 179 Çözümler 1 8 Eylül 2025 #4 Ben Carville dedi: Eyüp hoca kimlere yönelik olduğu ile alakalı bir video yapmıştı, ondan izlemen en iyisi. Genişletmek için tıkla... Bana da paylaşır mısın bulamadım o videoyu ?
Ben Carville dedi: Eyüp hoca kimlere yönelik olduğu ile alakalı bir video yapmıştı, ondan izlemen en iyisi. Genişletmek için tıkla... Bana da paylaşır mısın bulamadım o videoyu ?
Ben Carville Decapat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.691 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #5 950377 dedi: Bana da paylaşır mısın bulamadım o videoyu ? Genişletmek için tıkla... Elimde hazır yok ancak ya oynatma listenin başında, ya da kanalda tyt vdd diye aratırsanız çıkar.
950377 dedi: Bana da paylaşır mısın bulamadım o videoyu ? Genişletmek için tıkla... Elimde hazır yok ancak ya oynatma listenin başında, ya da kanalda tyt vdd diye aratırsanız çıkar.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 8 Eylül 2025 #6 Neden 0-10 aralığındasın onun önemi var. Hiç temelin yoksa önce temel atman gerek. Temelin varsa ama pratik olarak eksiksen ya da konuları unutmuşsan başlayabilirsin tabi ki.
Neden 0-10 aralığındasın onun önemi var. Hiç temelin yoksa önce temel atman gerek. Temelin varsa ama pratik olarak eksiksen ya da konuları unutmuşsan başlayabilirsin tabi ki.