Aynen öyle.İyi bir hava soğutma alınırsa ve kasanın hava akışı normalse sıvı soğutmadan çok farkı olmuyor. Bakımı çok kolay oluyor. Bende sıvı soğutma düşünüyordum arkadaşım bana "bakımı daha kolaydır, ileride sıvı değiştirmek zorunda kalacaksın" gibi söyleyince mantıklı geldi ve aldım ki çok memnunum. Şu an boştayken 42 derece. 37 38 bile oluyor. Oyunda maximum 50-60
Hocam çok haklısınız. Detaylı bilgim olmadığından, size 3 soru sormak isterim.O bütçeye ddr4 toplama. Ventus modelleri çok ısınıyor.
Galax RTX 4070 EX Gamer Black 47NOM7MD7JEG 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 EX Gamer Black 47NOM7MD7JEG 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 EX Gamer Black 47NOM7MD7JEG 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 22.898,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci özelliklerini incele, 6.003,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.133,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.041,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
42.700 tuttu bayağı iyi sistem.
Her şey uyumludur. DDR5'te single olması çok fark ettirmez. Thermaltake psu kötü değildir. Bu sistem alabileceğin en iyi sistem olabilir. Soğutma değişebilir sadece. Böyle kalsa da olur.Hocam çok haklısınız. Detaylı bilgim olmadığından, size 3 soru sormak isterim.
1. Single 16GB Ram bu sistem için problem olmaz mı?
2. Thermaltake kasanın içinde gelen Psu'ya, markası Thermaltake olduğu için güvenemiyor olmam tecrübesiz/bilgisizliğimden mi kaynaklı?
3. Microatx anakart ve bu kasanın uyumu, ekran kartı-kasa boyutları uyumlumudur?
Teşekkür ederim.
Her şey uyumludur. DDR5'te Single olması çok fark ettirmez. Thermaltake PSU kötü değildir. Bu sistem alabileceğin en iyi sistem olabilir. Soğutma değişebilir sadece. Böyle kalsa da olur.
Darboğaz var biraz. Bu fiyata DDR5 toplanır. Kazıklanıyorsun. İptal et!
Sistem mükemmel. Sıvı yerine çok kaliteli hava tercih edilmeli. Sıvılar kısa ömürlü.
O bütçeye ddr4 toplama. Ventus modelleri çok ısınıyor.
Galax RTX 4070 EX Gamer Black 47NOM7MD7JEG 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 EX Gamer Black 47NOM7MD7JEG 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 EX Gamer Black 47NOM7MD7JEG 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 22.898,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci özelliklerini incele, 6.003,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.133,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.041,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
42.700 tuttu bayağı iyi sistem.
Galax al ekran kartı olarak.-Ekran kartında Galax ve Gigabyte arasında 900 TL gibi bir fiyat farkı var.
Gigabyte RTX4070 12GB WINDFORCE OC GV-N4070WF3OC-12GD GDDR6X 192bit HDMI DP PCIe 16X v4.0 - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte RTX4070 12GB WINDFORCE OC GV-N4070WF3OC-12GD GDDR6X 192bit HDMI DP PCIe 16X v4.0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçeyi biraz daha zorlamaya değer mi sizce?
Galax markasını biraz araştırdım. Kullanıcıları ve bilenleri, hakkında güzel şeyler söylemiş ama yine de sormak istiyorum.
-Ram olarak Kingston Fury Beast kullandım;
-Soğutma olarak da 2 ürünle karşılaştım;
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Hayır dostum.@Jesus Wicked Hocam merhabalar, anakartı gigabyte olarak almak durumunda kaldım fiyatlardaki değişimlerden dolayı.
B650M K (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Burada uyumlu işlemciler bölümünde 7500F 32MB Cache olan versiyonu gözüküyor ama benim aldığım 38 MB Cache. Sizce bir sorunla karşılaşır mıyım?