Bütçe
42000
Aynen öyle.

Hocam çok haklısınız. Detaylı bilgim olmadığından, size 3 soru sormak isterim.

1. Single 16GB Ram bu sistem için problem olmaz mı?
2. Thermaltake kasanın içinde gelen Psu'ya, markası Thermaltake olduğu için güvenemiyor olmam tecrübesiz/bilgisizliğimden mi kaynaklı?
3. Microatx anakart ve bu kasanın uyumu, ekran kartı-kasa boyutları uyumlumudur?

Teşekkür ederim.

Her şey uyumludur. DDR5'te single olması çok fark ettirmez. Thermaltake psu kötü değildir. Bu sistem alabileceğin en iyi sistem olabilir. Soğutma değişebilir sadece. Böyle kalsa da olur.

Her şey uyumludur. DDR5'te Single olması çok fark ettirmez. Thermaltake PSU kötü değildir. Bu sistem alabileceğin en iyi sistem olabilir. Soğutma değişebilir sadece. Böyle kalsa da olur.

4070ti hocam anladığımdan değil ancak bu sistemi alması daha karlı olmaz mı? 4070'li sistem yerine?

Darboğaz var biraz. Bu fiyata DDR5 toplanır. Kazıklanıyorsun. İptal et!

Sistem mükemmel. Sıvı yerine çok kaliteli hava tercih edilmeli. Sıvılar kısa ömürlü.

Sıvı soğutma kısa ömürlü değil kaliteli soğutmaların 5 6 yıl ömrü var daha da fazla olabilir kullanıma bağlı.

Ve üstte arkadaşın attığı 4070 Ti sistemi alman daha mantıklı soğutma eklersin sadece ayrı olarak.

-Ekran kartında Galax ve Gigabyte arasında 900 TL gibi bir fiyat farkı var.

Bütçeyi biraz daha zorlamaya değer mi sizce?
Galax markasını biraz araştırdım. Kullanıcıları ve bilenleri, hakkında güzel şeyler söylemiş ama yine de sormak istiyorum.

-Ram olarak Kingston Fury Beast kullandım;

-Soğutma olarak da 2 ürünle karşılaştım;

Galax al ekran kartı olarak.

Soğutucu da sıvı alabilirsin 214xt'ten daha performanslı olur.

@Jesus Wicked Hocam merhabalar, anakartı gigabyte olarak almak durumunda kaldım fiyatlardaki değişimlerden dolayı.

Burada uyumlu işlemciler bölümünde 7500F 32MB Cache olan versiyonu gözüküyor ama benim aldığım 38 MB Cache. Sizce bir sorunla karşılaşır mıyım?

Hayır dostum.

Değerli bilgileriniz için teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…