Selamlar bu sene 12. sınıfa geçeceğim. Kendime test kitabı alacaktım, 3D almak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var. Öncelikle şunu söyleyeyim zoru seviyorum, kolay yayınevlerinin sorularını yapıp öz güven tavan yapmak yerine egomdan dolayı zor sorularda zorlanmak istiyorum ve de bence bu konuda ego çok önemli, abartı olmadığı sürece (hiçbir soruyu yapamayacak seviyede). Eyüp b.'nin TYT matematik oynatma listesini izliyordum, sorular zor gelse de bir süre sonra o zorluğa alıştığımı fark ettim bunun üzerine yine Eyüp b.'nin kendi yazdığı geometri test kitabını aldım ve oradan devam ettim, şu an da 3D'nin YouTube'dan TYT kimya sorularını çözüyorum ve hiç zorlanmıyorum... Şimdi soruma gelelim. 3D gibi zor bir yayınevi ile başlarsam ne olur? Kolay-orta-zor diye kademe kademe gitmek yerine zordan başlarsam nasıl olur? Zor yayınevini çözünce daha kolay yayınevleri kalacak, daha kolay bir yayınevine mi geçeceğim yoksa 3D'den apotemiye, Bilgi Sarmal'a ya da Acil'e mi atlayacağım? Ben istiyorum ki zor soruları çözmeye alışayım ki diğer sorular çok kolay gelsin.