Merhaba sevgili Technopat ailesi. Birazdan fotoğraflarına bakacağınız yazdırılmış logo benim ilk 3D çalışmam olup yazdırdığım ilk 3D baskıdır. İlk deneyimim olduğu için biraz büyük yazdırdım (bu kadarını tahmin etmemiştim) ve filament yetmediği için biraz eksik olarak bitti.
Neden Technopat logosu?
Teknoloji konusunda bildiklerimin neredeyse hepsini buradan öğrendiğim için ve çok sevdiğim için bu modeli yapıp yazdırma kararı aldım.
Biraz eksik oldu, filament bitti bunun için özür dilerim ama sizinle sonucu paylaşmak isterim. ☺
Hatta bunun daha küçüğünü yapıp PC kasasına yapıştırmak isterdim ama filament kalmadı.
Yazıcı bana ait değil, filament aldım ben.
Umarım bu konuyu Technopat üyeleri, @Recep Baltaş, @Ali Güngör görürler ve beğenirler.
Beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim. Aslında tasarımı yaparken masrafı hiç düşünmemiştim. En son aşama olan dilimleme aşamasında yazılım üzerinde baskıyı büyük olarak ayarladım fakat bu kadarını tahmin etmemiştim. Masraf sorun değil çünkü öğrendim; bir dahaki sefere neyi nasıl yapmam gerektiğini öğrendim ve bu güzel logoyu yazdırmış oldum. ☺☺
"Bal dök yala" diye bir tabir var, bilirsin. Bu da petekli yapısından ötürü aynen öyle olmuş Aman diyeyim arıları fazla yaklaştırma - hazır peteği bulmuşlar, bal yapmadan bırakmazlar senin baskıyı.