3D yazıcı alınır mı?

AMr.TalhaA

Hectopat
Merhaba. 3D yazıcı arıyordum bu konu uzun süredir açılmamış bende sorayım dedim. Bu tarz şeyleri seviyorum diye düşünüyorum fakat fiyatlar çok farklı. Çoğu kişi etrafta başlangıç olarak Creality ender 3 S1 önermiş bunun dışında başka iyi olan yazıcı modeli ya da bunun kötü olduğunu düşünen var mı?

@Siyah Martı merhaba galiba siz bu konulardan anlıyorsunuz. Sizin düşünceleriniz neler? Bir de galiba ender 3 S1 de tabla ayarı diye bir şey varmış o nedir tam olarak sorun çıkarıyor mu diğerler modellerde yok diye duydumda.

Son düzenleme:
Merhaba, S1 geçmişte kaldı, eski konulara baktın sanırım.Giriş seviyesi ucuz bir şey istiyorsan ve PLA ağırlıklı basacaksan Ender 3 V3 SE'yi incele istersen.

3D yazıcı alınır mı kısmı sana kalmış. Yazıcı tavsiyesi üzerine sürekli konu açılıyor, bütçe aralığın ne ise o konuları incelemekle başlaman iyi olur.

Ben de ilk defa 3D yazıcı alacağım ender V3 SE iyi midir yoksa bütçe zorlanıp CR-10 SE mi alınmalı.

Ben de ilk defa 3D yazıcı alacağım ender V3 SE iyi midir yoksa bütçe zorlanıp CR-10 SE mi alınmalı.

Reddit'e baktım çoğu kişi V3 SE demiş. Eğer benden önce 3D yazıcı alırsan deneyimlerini yazabilir misin merak ediyorumda

Sizce bu siteden alınır mı? Creality Ender-3 V3 SE 3D Yazıcı | SAMM Market diğer yerlere göre 1000 TL daha ucuz. Akakçe'den gördüm.

Bu aralar favori olan orca ama ben prusa slicer kullanıyorum.

Merhaba. Figürler sizce nasıl boyanmalı? Yani nasıl bir sıra olmalı. Astar falan duydumda macun falan da duydum kafam karıştı bir de üzerine zımpara diyenleri duyunca iyice kafam gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…