Hamza Ensar Sağlam
Megapat
Daha fazla
Merhaba.
Screen saver frame for CF MOTO 250 NK / SR motorcycle.
Screen saver frame for CF MOTO 250 NK / SR motorcycle. Designed by Muhammed Kecis.cults3d.com
Linkteki ürün ne kadara mal olur acaba?
Mukavemetten kasıt esneme, bükülme tarzı durumlar mı?Acaba ürünü mukavemet gerektiren bir alanda kullanacak mısınız? Ona göre ayarlanıp ona göre hesap yapılması gerekiyor.,
Veya iki seçenek sunayım:
Mukavemet gerektirmeyen alanda kullanım:
124 TL.
Mukavemet gerektiren alanda kullanım:
161 TL.
Mukavemetten kasıt esneme, bükülme tarzı durumlar mı?
Çok büyük bir fark yok aralarında, dayanıklı olmasını tercih ederim.Evet. Birde bunların üstüne darbe dayanımı giriyor.
Çok büyük bir fark yok aralarında, dayanıklı olmasını tercih ederim.
Bir de şu modeli buldum. Bunun fiyatları ne kadar olur ortalama?
Filamentlerin internetteki görselleri mevcut mu? Pek hayal edemedim de renkleri. Bir de attığım ikinci modele de bakabilir misiniz?Tamamdır. Peki renk tercihiniz nedir?
Siyah, kırmızı, yeşil, mavi, mor, rainbow, şeffaf (kirli şeffaf), rosegold, beyaz, petrol yeşili wood ve mermer renkleri mevcut.
Filamentlerin internetteki görselleri mevcut mu? Pek hayal edemedim de renkleri. Bir de attığım ikinci modele de bakabilir misiniz?
En hoşuma giden mavi oldu. İkinci daha mı hafif, neden daha ucuz tutuyor? Gözüme bir tık daha büyük geldi de. Boyutlarına detaylıca bakmadan söylüyorum bunu.Siyah ESun:
Eki Görüntüle 2103653
Mavi ESun:
Eki Görüntüle 2103654
Mor ESun:
Eki Görüntüle 2103656
Kırmızı Filameon:
Eki Görüntüle 2103657
Yeşil ABG:
Eki Görüntüle 2103661
(rengin düzgün göründüğü bir fotoğraf bulamadığım için aynı renkte başka markanın fotoğrafını attım)
Creality Rainbow:
Eki Görüntüle 2103662
Porima Petg kirli şeffaf:
Eki Görüntüle 2103664
ABG Redgold* filament:
Eki Görüntüle 2103666
ABG Beyaz:
Eki Görüntüle 2103667
Porima Petrol Yeşili Wood:
Eki Görüntüle 2103668
Porima Mermer:
Eki Görüntüle 2103669
İkinci attığınız model yüksek kalite ile 130 TL tutmakta.
Wood pahalı olduğu için Wood gramını 25 kuruş daha pahalıya basmaktayım. Wood olarak 148 TL tutuyor.