Arkadaşlar yeni bir 3D yazıcı aldım ve elimde hiçbir eşya yok.2. el olduğu için sadece yazıcı var. Almam gereken, alırsam işimi kolaylaştıracak şeyleri yazarsanız ve onlar hakkında bir çeşit önerirseniz sevinirim.
Genellikle baskıları tabladan çıkartmak için küçük spatula kullanılır ve yazıcıya motor ayarı yapmak için küçük alyan anahtarları falan da alınır hatta bunların konulabileceği 3d stand modelleri de var internette, başka bir şey aklıma gelmiyor.
Pritt yapıştırıcıyı genelde cam tabla için önerirler çünkü biz proje yaparken iyi yapışsın diye tırtıklı metal tablaya sürdüğümüzde ısıdan dolayı tabla yapış yapış hale geldi ve yapıştırıcıyı çıkartmamız zor oldu. Bence pritt yerine mavi renkli kağıt banttan alıp onu yablaya yapmanız daha iyi olur.
Arkadaşlar yeni bir 3D yazıcı aldım ve elimde hiçbir eşya yok.2. el olduğu için sadece yazıcı var. Almam gereken, alırsam işimi kolaylaştıracak şeyleri yazarsanız ve onlar hakkında bir çeşit önerirseniz sevinirim.
Alyan seti, yan keski ve pei tablan yok ise spatula alman yeterli olur, pritt veya tabla yapıştırıcısına gerek yok çünkü o yazıcıda abs-asa falan basamassın.
Alyan seti, yan keski ve pei tablan yok ise spatula alman yeterli olur, pritt veya tabla yapıştırıcısına gerek yok çünkü o yazıcıda ABS-asa falan basamazsın.
Yüzeyi pütürlü bir tabla türü ama dediğim gibi pei tablada yapıştırıcı kullanmanızı önermem, çıkartması çok zor oluyor ve beyaz beyaz lekeleri kalıyor, yaklaşık 1.30-2 saat kadar üzerine kolonya sıkıp bezle silmeye çalıştım ancak çıktı.