3D yazıcı hizmeti satın almak mı yoksa 3D yazıcı almak mı?

157134

Kilopat
Makaleler
3
3D yazıcı hizmetlerinin pahalı olduğunu duymuştum. Yaptığım tasarımları bastırmak istiyorum ama hangisini tercih etmem gerektiği konusunda kararsız kaldım? Kısa-uzun vadede hangisi daha karlı olur benim için? Yazıcı alırsam da en fazla 2000 TL verebilirim. Buradan hesaplayabilirsiniz.

3D yazıcı hizmetlerinin pahalı olduğunu duymuştum. Yaptığım tasarımları bastırmak istiyorum ama hangisini tercih etmem gerektiği konusunda kararsız kaldım? Kısa-uzun vadede hangisi daha karlı olur benim için? Yazıcı alırsam da en fazla 2000 TL verebilirim. Buradan hesaplayabilirsiniz.
Tasarımların büyüklüğüne göre değişir ama bence alabiliyorsanız yazıcı alın. Hem kargo beklemezsiniz.
+ olarak sürekli test baskısı alma şansınız olur.

Tasarımların büyüklüğüne göre değişir ama bence alabiliyorsanız yazıcı alın. Hem kargo beklemezsiniz.
+ olarak sürekli test baskısı alma şansınız olur.
Eğer piyasa fiyatlarını biliyorsanız ortalama olarak kaç baskıda fiyatını çıkarabilirim? Baskılarım genellikle küçük veya orta boyutta olur. Şimdilik tam ölçü veremiyorum.

Eğer piyasa fiyatlarını biliyorsanız ortalama olarak kaç baskıda fiyatını çıkarabilirim? Baskılarım genellikle küçük veya orta boyutta olur. Şimdilik tam ölçü veremiyorum.
Bu siteden fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bence pahalı. Küçücük parçalar bile 15-20 lira. Özel tasarım yaptığınızda güzel olmadığını düşünün bir de.

Bu siteden fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bence pahalı. Küçücük parçalar bile 15-20 lira. Özel tasarım yaptığınızda güzel olmadığını düşünün bir de.
Babamı ikna edebilirsem almaya çalışacağım bir tane, teşekkürler.🙂

Hocam fpahalı diyorsunuzda az önce - 7 farklı yerden fiyat teklifi istedim bu site dahil 4 kişi döndü herkes 400 500lerden bahsederken bu site 200 fiyat verdi bana. Daha diğerlerinin fiyatı gelmedi ama şuan için bence en uygun görünen. Birkaç yerde daha gördüm bu sitenin ismini kaliteli baskılar aldığını söylüyordu. Konuyu mu hortlattım ne :D

2000 TL adam akıllı yazıcı alamassınız. Bir kurs aracılığıyla Zero2 kullanıyorum 17K fiyatı var çok yavaş, detaylı baskıda çok iyi değil. Ve baskı uzun sürüyor. 50 gr 6-7 saate bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı