ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.867 Çözümler 7 15 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar şimdi ben bir site arıyorum var mı yok mu emin değilim. Benim modelimi yapıp bana pazarlayacak. Elimde 3D Printer yok bu yüzden bir yerden kendi modelimi yaptırıp satın almam lazım site önerisinde bulunabilir misiniz?
Arkadaşlar şimdi ben bir site arıyorum var mı yok mu emin değilim. Benim modelimi yapıp bana pazarlayacak. Elimde 3D Printer yok bu yüzden bir yerden kendi modelimi yaptırıp satın almam lazım site önerisinde bulunabilir misiniz?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.002 Çözümler 86 15 Mayıs 2022 #2 O tip yerler var, Google'da 3D baskı tasarım şeklinde aratırsan firmalara ulaşabilirsin. Ben bu tip bir hizmet almadığım için bir özel bir önerim yok. Son düzenleme: 15 Mayıs 2022
O tip yerler var, Google'da 3D baskı tasarım şeklinde aratırsan firmalara ulaşabilirsin. Ben bu tip bir hizmet almadığım için bir özel bir önerim yok.