3D yazıcı ile basılan ürünler tutar mı?

Satılabilir, ben kişisel olarak bir sayfam olmadan figürler yapıp satıyorum. Ama önemli olan yazıcıdan baskı almak değil de boyamak diyebilirim.
Hocam ilk başta çok detaylı boyama gerektirmicek şeylerle başlicağım için boyamayı halledebilirim diye düşünüyorum.

Arthur Morgan büstü yaparsan alırım.
Kaliteli güzel bir kelebek yaparsan alırım
Eğer yazıcıyı alıp satışa başlayabilirsem etiketlerim sizi konuya.

Hocam ilk başta çok detaylı boyama gerektirmeyecek şeylerle başlicağım için boyamayı halledebilirim diye düşünüyorum.

Eğer yazıcıyı alıp satışa başlayabilirsem etiketlerim sizi konuya.

Alıp alamayacağım net değil bakarım eğer güzelse alabilirim

Vay önce manga yazmak şimdi de bu siz yapana kadar arkanızdayım bence yapılabilir bir iş ama yazıcıya verdiğin parayı satacağın baskılardan çıkartmak zorlayabilir

Vay önce manga yazmak şimdi de bu siz yapana kadar arkanızdayım bence yapılabilir bir iş ama yazıcıya verdiğin parayı satacağın baskılardan çıkartmak zorlayabilir
Hocam aklım fikir dolu ama çoğunu gerçekleştirmeden bırakıyorum. Ancak hepsini araştırırken farklı tecrübeler edindiğim için işime geliyor. Umarım bir gün aklımdaki fikirleri başarabilirim.

Hocam aklım fikir dolu ama çoğunu gerçekleştirmeden bırakıyorum. Ancak hepsini araştırırken farklı tecrübeler edindiğim için işime geliyor. Umarım bir gün aklımdaki fikirleri başarabilirim.
Manga fikrinizden vaz mı geçtiniz? Umarım aklınızdaki her şey gerçekleşir görmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…