3D yazıcı ile kılıç basmak mümkün mü?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selamlar. Yeni 3D yazıcı alacağım fakat 0 bilgiye sahibim ender 3 ile neler basarım? Katana veya silah figürü basılır mı?

Selamlar. Yeni 3D yazıcı alacağım fakat 0 bilgiye sahibim ender 3 ile neler basarım? Katana veya silah figürü basılır mı?

Parça parça olduğu sürece her şeyi basabilirsin. Ben 7Kg'luk avize basmıştım. Yalnız ender 3 önermem. Artık çok eski bir yazıcı. Alışana kadar o yazıcı ile kafayı yemen muhtemel.

Son düzenleme:
Ender-3 V2 Neo var elimde. Neredeyse 1.5 yıl oldu alalı. Kardeşime kılıç, silah gibi oyuncaklar bastım. Genel olarak performansından memnunum. Reçineli yazıcı kadar değil performansı tabi ki de. Tablaya sığmasına göre modeller basabilirsiniz ama çok küçük parçalarda, özellikle 1mm'den az detay gerektiren parçalarda o kadar hassas davranamıyor. Eğer bütçenizi arttırabilirseniz başka yazıcı öneririm ama başlangıç seviyesi olarak düşünürsek olabilir.

Parça parça olduğu sürece her şeyi basabilirsin. Ben 7Kg'luk avize basmıştım. Yalnız ender 3 önermem. Artık çok eski bir yazıcı. Alışana kadar o yazıcı ile kafayı yemen muhtemel.

Hocam öyle ileri düzey değil normal kullanmak için alıyorum bunlara ne flament takarım acaba ayrıca basacagım modelleri nereden temin ederim.

Hocam öyle ileri düzey değil normal kullanmak için alıyorum bunlara ne flament takarım acaba ayrıca basacagım modelleri nereden temin ederim.

En azından alabilirsen Ender 3 V2 almaya çalış derim. PLA basabilirsin, en basiti o. Bunun dışında Thingiverse, Cults, Printables ve MyMiniFactory gibi yerler var. Oralardan model bakabilirsin, çoğu ücretsiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı