Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2023 #1 3D yazıcı ile nasıl güvenli para kazanabilirim? Bazı sitelerin fake yani sahte ilan verdiğini duydum. Bu yüzden güvenli satış yapmak ve para kazanmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
3D yazıcı ile nasıl güvenli para kazanabilirim? Bazı sitelerin fake yani sahte ilan verdiğini duydum. Bu yüzden güvenli satış yapmak ve para kazanmak istiyorum.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 11 Haziran 2023 #2 Dolaptan satabilirsin.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 Okulunda ki kişilerden istek item baskılıyabilirsin.
Alfisti06 Kilopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 55 11 Haziran 2023 #4 Shopier ve dolap. İstek olmadan üretim yapmayın bence sipariş verip satın almayan kişi o kadar çok ki. Ben zarar ettim şahsen.
Shopier ve dolap. İstek olmadan üretim yapmayın bence sipariş verip satın almayan kişi o kadar çok ki. Ben zarar ettim şahsen.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2023 #5 Alfisti06 dedi: Shopier ve dolap. İstek olmadan üretim yapmayın bence sipariş verip satın almayan kişi o kadar çok ki. Ben zarar ettim şahsen. Genişletmek için tıkla... Evet ya onlara ayar oluyorum, Boşuna sevinmeme sinirlensem, Makinanın boşa çalışmasına mı, Filament israfına mı inan bilmiyorum hangisine sinir olacağımı. spriggan dedi: Dolaptan satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dolaba baktım fakat bu tarz ürünler yok galiba nasıl bir şekilde aratma yapmalıyım ?
Alfisti06 dedi: Shopier ve dolap. İstek olmadan üretim yapmayın bence sipariş verip satın almayan kişi o kadar çok ki. Ben zarar ettim şahsen. Genişletmek için tıkla... Evet ya onlara ayar oluyorum, Boşuna sevinmeme sinirlensem, Makinanın boşa çalışmasına mı, Filament israfına mı inan bilmiyorum hangisine sinir olacağımı. spriggan dedi: Dolaptan satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dolaba baktım fakat bu tarz ürünler yok galiba nasıl bir şekilde aratma yapmalıyım ?
RasmuS Megapat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 402 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 Önce parayı alıp daha sonra üretim yapmanız daha mantıklı olacaktır. E-ticaret platformlarından da satış yapmayın, bir çoğu koşulsuz iade ile geri yolluyor.
Önce parayı alıp daha sonra üretim yapmanız daha mantıklı olacaktır. E-ticaret platformlarından da satış yapmayın, bir çoğu koşulsuz iade ile geri yolluyor.