3D yazıcı ile ne basılıp satılabilir?

şahıs

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g
Meslek
öğrenci
3D yazıcı ile basıp satmak için ne gibi şeyler yapılabilir?

www.yeggi.com

Buradan bakabilirsiniz.

İlk müşteriniz ben bile olabilirim kontrolcü tutucağı lazım :D

Hocam başlamadan önce bir araştırayım dedim sadece. Ama başlarsam yapılır tabii ki.

3D replika silah modelleri, araba modelleri detaylı diecastler gibi şeyler.

Hocam peki replika silah demişsiniz. Mesela nermi kovanı vs. tüm parçaları plastik olup basit ateşleme sistemi olsa yani sadece plastik bir nermi fırlatsa bunlar sorun çıkartır mı yani yasal olarak.

Son düzenleme:
Hocam başlamadan önce bir araştırayım dedim sadece. Ama başlarsam yapılır tabii ki.

Hocam peki replika silah demişsiniz. Mesela nermi kovanı vs. tüm parçaları plastik olup basit ateşleme sistemi olsa yani sadece plastik bir nermi fırlatsa bunlar sorun çıkartır mı yani yasal olarak.

Önermem plastikte olsa bir şey fırlatan silaha dönüyor yine mekanizma vs yaparsınız kovanı dışarı atan ama bir şey atması demek bilemiyorum kanunlar bu konularda sert biraz.

Önermem plastikte olsa bir şey fırlatan silaha dönüyor yine mekanizma vs yaparsınız kovanı dışarı atan ama bir şey atması demek bilemiyorum kanunlar bu konularda sert biraz.

Peki hocam şu çocukların oynadığı boncuk silahlar. Bunlar hakkında bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı