3D yazıcı ile para kazanmak

emyw

Centipat
Merhaba arkadaşlar 5-6k gibi çok ufak bir bütçeyle yaz tatilinde ufak tefek para kazanma girişimleri yapmak istiyorum. Hedefim 30k TL'ye ulaşmak ve tatil bitinceye kadar sermayeye her hafta 1.5k daha ekleyebilirim. Bana uygun bir iş arıyorum aslında aklımda birkaç fikir var 3D yazıcı ile baskı alarak Shopier vb. yerlerden satmak (anahtarlıklar veya dekor ürünleri), herhangi bir şeyi al sat yapmak veya internette ucuz yırtık ayakkabı alıp tamir ederek daha pahalıya satmak gibi. Sizce okullar açılana kadar paramı en hızlı nasıl çoğaltabilirim? Her türlü fikire açığım.

Not: Eğer bir getirisi olacağı kesinse günümün tamamını o işe ayırabilirim uğraşmaktan usanmam.

Zararına yaparsın.

Ülke içi olmazsa ve kargo ücretini sen karşılayacaksan ve satıcı hesabın daha yeniyse 1 ay falan zarara gider.

Zararına yaparsın.

Ülke içi olmazsa ve kargo ücretini sen karşılayacaksan ve satıcı hesabın daha yeniyse 1 ay falan zarara gider.

Yaparsam Türkiye de satış yapmayı düşünüyorum yurtdışıyla uğraşmak bana sıkıntılı geliyor. Peki başka önerin var mı?

Hocam herkes yapıyor sizin bir fark koymanız lazım ürünün satılması lazım reklam için reels tarzi içerik üretebilirsiniz

Hocam herkes yapıyor sizin bir fark koymanız lazım ürünün satılması lazım reklam için Reels tarzi içerik üretebilirsiniz.

Açıkçası Instagram sayfası yönetmeye hakimim eğer ortada güzel bir ürünüm olursa gayet profesyonel bir Instagram sayfası açıp içerik oluşturabilirim. Ama tutar mı bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargolu satışlar vs kâr etmen için detaylı ürün yapman lazım. Küçük parçalar değilde figür gibi parçalar yapmanız lazım. Ya da yakınınızda bulunan insanlara parça yapmanız lazım.

Peki 5-6k gibi bir bütçeyle Shopier mağazası ve 3D yazıcı alabilir miyim başlangıç için işimi görecek kalitede bu paraya tabii ki çok bir şey beklemiyorum ama.

Açıkçası Instagram sayfası yönetmeye hakimim eğer ortada güzel bir ürünüm olursa gayet profesyonel bir Instagram sayfası açıp içerik oluşturabilirim. Ama tutar mı bilemiyorum.

Hocam Valorant da skinleri 3D şekilde basıp satan birisi vardı bende bu aralar ben 10 saati arıyorum hatıra olsun diye alıp odama koyacağım
Adam ürün yetiştiremdiğini söylüyordu

Fiyatları çok uçuk alıcısı yok fazla. Nasıl yetişemiyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…