3D yazici nasıl yapılır?

Rambo29

Kilopat
3D yazici toplamam gerekiyor da nasıl yapabilirim kendim? Parcalari nereden temin edebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
3D yazici toplamam gerekiyor da nasıl yapabilirim kendim? Parcalari nereden temin edebilirim acaba?
Eğer ciddi anlamda yapmanız gerekmiyorsa kesinlikle hazır öneririm. Basit bir olay değil çünkü. Parasal olarak da hazır modellere göre çok daha yüksek masraf çıkar. Eğer illaki yapmak istiyorsanız RepRap'a bir göz atabilirsiniz. Buradan bir modeli seçip inceleyin.

hocam eğer bilginiz yoksa hazır alın yada gerekli değilse

3D yazıcı üretmek için 3D yazızı ile parça çıkarmanız gerekir. Bu konuda yardımcı olurum ama maliyeti ucuz olsun diye yapmayı düşünüyorsanız bunun yerine ender 3 pro almak çok daha mantıklı olacaktır.

3d yazıcı toplamak içinde 3d yazıcıya ihtiyacınız var, ek olarak berbat bir yazıcı toplamak isteseniz bile çoğu parça tr de yok ve gümrük sınırından dolayı tr ye gelmiyor. bir şekilde toplarım diyorsanız voron'un guide'ı çok fazla, göz atın.

Hocam benim de 3D yazıcıya çok ihtiyacım var her şeyde kullanmam gerekiyor ama ne almam gerektiğini de bilemiyorum. Bütçem çok kısıtlı en ucuz ne önerirsiniz?

Yenilenmiş 2. el showroom ürünü sorun çıkartır mı?
outlet ürün, muhtemelen 7/24 hiç kapanmadan çalışmış gelenin geçenin ellediği ürünler, tavsiye etmem. ayrıca creality de alma s1 dışında adam akılşı kaliteli modeli yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…