3D yazıcı önerisi başlangıç için

Makaleler
1
Başlangıç ve hobi amacıyla çok yormayacak ve kroniği olmayan ikinci el veya sıfır 3D yazıcı almak istiyorum. İkinci el alırsam nelere dikkat etmeliyim veya sıfır alırsam taksitli olursa 8 bini aşmayacak şekilde neler alınabilir? Evde eğlencesine figür vb. basmak istiyorum, detaylı küçük şeyler basacağım, sadece büyük parçalar pek önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç ve hobi amacıyla çok yormayacak ve kroniği olmayan ikinci el veya sıfır 3D yazıcı almak istiyorum. İkinci el alırsam nelere dikkat etmeliyim veya sıfır alırsam taksitli olursa 8 bini aşmayacak şekilde neler alınabilir? Evde eğlencesine figür vb. basmak istiyorum, detaylı küçük şeyler basacağım, sadece büyük parçalar pek önemli değil.
Küçük ve detaylı ibaresi aynı yere girdiğinde bütçeyi arttırmanız lazım. SLA yazıcı lazım size çünkü. Tam bütçeniz ne kadar?

12K üstü çıkaramam diye düşünüyorum

Anycubic Photon M3 bulabilirseniz ELEGOO saturn 2 + Herhangi bir yıkama + kürleme olabilir. Yalnız önceden söyleyeyim SLA baskı pis bir iş. Ekstra olarak eldiven, maske ve gözlük alınması lazım.

Sıfır ve çok detaysız 12K aralığında ne mantıklı Bambu Lab A1 mini gördüm ama nasıldır

Baskı alanı küçük. Onun dışında iyi. ELEGOO neptune 4'te o fiyatlar da. Baskı alanı daha büyük.

Hobi için alacağım sizce bu çok uğraştıracak bir model mi?

Hayır, değil. Tabii Bambu'yu kullanmak daha kolay lakin pek bir öğretiside yok zaten. Ben yaklaşık 2000 saati devirdim hala bir sorun yok. Sadece X kayışını değiştirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı