3D yazıcı önerisi

TheLunar

Hectopat
Daha fazla  
İlk kez 3D yazıcı alacağım ufak tefek tasarımlar, figürler yapıp satmayı planlıyorum neptune 4 Plus hoşuma gitti ama bilemedim creality K1 alayım dedim neptune 4 Plus'dan daha kaliteli ama küçük olduğu için yetmez diye düşündüm ama kararsız kaldım hepsinin kendince eksisi var, tasarımları yapınca katman katman görüneceğini biliyorum bu sorunu çözmek için zımpara yapılabilir mi? Eğer bu sorunu çözebilirsem neptune 4 Plus alacağım.

Nozzle'ı değiştirebiliyor muyuz bir de daha küçüğü ile?

Daha ince ya da daha kalın nozzle ile kullanabiliyorsunuz. Katman izlerini zımpara ile yapabilirsiniz fakat çok uğraştırıyor bilginiz olsun. Ben ahşap macunu ile kapladıktan sonra zımparalayıp, en son astar atıp boyuyordum. Belki farklı yöntemler çıkmıştır emin değilim. Tavsiyem topluluğu büyük olan, denenmiş yazıcıları almanız. Topluluk desteği yeni başlayanlar için aşırı önemli.

K1 olabilir.
Ek olarak benim önerim dertsiz tasasız deneyim yaşamak istiyorsanız Bambu Lab A1 olur. Yetkili satıcısında A1 ile K1 hemen hemen aynı fiyat.

Topluluğuna nereden ulaşabilirim?

Genelde Facebook ve Reddit grupları olur. Telegram sayfaları da olabiliyor.

Anladım yani toplulukta önemli tabii ama bilemiyorum k1'in boyutu küçük yetmez gibi duruyor K1 Max alsam desem 2 tane neptune 4 Plus fiyatı ediyor. K1 de tıkanma sorunu çok oluyormuş bozuluyormuş sürekli ayrıca neptune 4 Plus da fiyatıyla ve özellikleriyle dikkatimi çekti illa creality al diyorsanız farklı düşünebilirim.

Uzun zamandır ilgilenemediğimden ötürü bir yorum yapamam. Ben sadece kendi deneyimlerimden yola çıkarak bilinen bir cihaz almanızı öneriyorum. Söylediğiniz cihazların eğer topluluğu varsa tercih edebilirsiniz. Ben de zamanında özellikleri kağıt üstünde iyi diye Bluer aldım ve hiç memnun kalmadım. Sadece kağıt üstündeki özelliklere değil kullananların yorumlarına da bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…