3D yazıcı önerisi

tenggis

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. 25 bin gibi bir bütçem var 3D yazıcı önerebilir misiniz? Bir de kendi arastirdigima göre bambu lab A1 combo ile creality K1 Max arasında kaldım. Arada bayağı fiyat farkı var ama A1 comboyu dusunmemin sebebi renkli baskı alabilmesi. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tür işlerde kullanacağınıza bağlı ama bambu lab ams olmadan tercih edilebilir
Çünkü ams sistemi bayağı bir filamenti çöp ediyor.

Ne tür işlerde kullanacağınıza bağlı ama bambu lab ams olmadan tercih edilebilir.
Çünkü ams sistemi bayağı bir filamenti çöp ediyor.

Evet doğru ams gercekten bayağı bir israf yapıyor. Ams özelliğini yok sayarsak peki hangisi dersiniz K1 Max mi bambu A1 mi?

K2 Plusı da inceleyebilirsin, onda da çoklu renk baskı için combo paketi var ama o şekilde bütçeyi aşıyor.

Son düzenleme:
Figür mü basacaksınız?

FDM yazıcılarda figür basımını pek beğenmiyorum açıkçası bende FDM ve msla yazıcı var istersen sana fikir verme açısından her ikisindende fotoğraf gösterebilirim.

Hocam ben açıkçası artık Creality marka özellikle K serisi yazıcıları önermiyorum, en azından çıktığı gibi almamak gerek. K1 serisi bile kaç tane update aldı ki K1 kullanan birisi olarak güncellenmiş versiyonu almama rağmen sorunları bitmedi.

O bütçede eğer kapalı kasa gerektiren filament basmayacaksanız A1 rakipsiz. Ben de K1'den P1S'e geçtim.

Ne tür işlerde kullanacağınıza bağlı ama Bambu Lab AMS olmadan tercih edilebilir.
Çünkü AMS sistemi bayağı bir filamenti çöp ediyor.

İyi de AMS sisteminin mantığı zaten bu. Maalesef en optimal sonucu elde etmek için bu şekilde çalışması gerekiyor. Şu an piyasada en iyi çalışan AMS sistemi bambu Lab'de bulunuyor, bu boydaki yazıcılarda. Sorunları var mı? Evet var. İsraf bir sorun değil mesela ama filament seçmesi sorun.

Yine de A1/A1 Mini AMS ile birlikte rakipsiz.

K1 konusunda haklısın, K2 daha yeni çıktığı için yama yerine yeni komponentlerin kullanıldığını ve onların da "artık" iyi olduğunu umuyorum.

Bana göre Combo paket kullanıcıyı yorar ve baskı işini de komplike hale getirir. Çok kafalı XL (Prusa) en ideal çözüm ama fiyatı malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…