3D yazıcı önerisi

scofield7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
3 boyutlu yazıcılara heves etmiş biri olarak Bambu Lab PS1 Combo'yu almayı düşünüyorum. 3D yazıcılar ile bilgim yok program vs bütçem PS1'e yetiyor. Mantıklı mı başka yazıcı tavsiyesi verir misiniz?

Creality K1 Max'ına baktım ama çoğu kişi önermiyor nedenini bilmiyorum.

Bir de bu 3D yazıcı olayı programları vs zor mu aldıktan sonra elimizde patlamaz inşallah.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 boyutlu baskı yapabilmek için model dosyasına sahip olmanız gerekir. İnternette birçok model bulabilirsiniz. Kendi modellerinizi tasarlamak için modelleme bilmeniz iyi olur. Birkaç video izleyerek temel seviyede model oluşturup düzenleyebilir hale gelirsiniz.

Genel gözlemim Bambu Lab yazıcıların üst kalitede olduğu. Creality ürünlerini şahsen ben de önermem. Kötü diyemem fakat arıza yaşama ihtimaliniz Bambu Lab yazıcılara göre çok daha yüksek. Her sorun da garanti kapsamına girmiyor. Bir anda birkaç bin lira ödemeniz gerekebilir.

Yazıcı elinizde patlamaz. Kullanımları zor değil. Genelde satan yerler kurulum yapmıyor. Sizin yapmanız gerekiyor. Bu kurulumlar zor değil. Tek bir video izleyerek yapılabilir. Ara sıra bakım yapmanız gerekebilir. Filament sıkışması vb sorunlar yaşayabilirsiniz. P1S Combo'ya özel değil her yazıcıda bu sıkışma yaşanabiliyor.

Şu an yazıcı Akakçe'de en ucuz bu satıcıda görünüyor:

Bütçeniz tam olarak 42.000 lira mı?

3 boyutlu baskı yapabilmek için model dosyasına sahip olmanız gerekir. İnternette birçok model bulabilirsiniz. Kendi modellerinizi tasarlamak için modelleme bilmeniz iyi olur. Birkaç video izleyerek temel seviyede model oluşturup düzenleyebilir hale gelirsiniz.

Genel gözlemim Bambu Lab yazıcıların üst kalitede olduğu. Creality ürünlerini şahsen ben de önermem. Kötü diyemem fakat arıza yaşama ihtimaliniz Bambu Lab yazıcılara göre çok daha yüksek. Her sorun da garanti kapsamına girmiyor. Bir anda birkaç bin lira ödemeniz gerekebilir.

Yazıcı elinizde patlamaz. Kullanımları zor değil. Genelde satan yerler kurulum yapmıyor. Sizin yapmanız gerekiyor. Bu kurulumlar zor değil. Tek bir video izleyerek yapılabilir. Ara sıra bakım yapmanız gerekebilir. Filament sıkışması vb sorunlar yaşayabilirsiniz. P1S Combo'ya özel değil her yazıcıda bu sıkışma yaşanabiliyor.

Şu an yazıcı Akakçe'de en ucuz bu satıcıda görünüyor:

Bütçeniz tam olarak 42.000 lira mı?

İnternetten bi kaç video izledim küçük hızı düşük yazıcılar alana kadar 1 kere kaliteli alın diye söyleyenler oldu şuandada 40-50 arası bütçem var direkt güzel sağlamı alayım diyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı