3D yazıcı tavsiyesi

Semih2516

Hectopat
Daha fazla  
Yıllardır istediğim yazıcıyı merak edip alacağım ama ilk defa alacağım için nasıl bir şey almam gerek bilmiyorum. Kaliteli baskı alan, aynı anda farklı renk basabilen, figür, anahtarlık ve model tasarımları için güzel bir yazıcı istiyorum. Bütçem maximum 30 zorlarsak 35.

Önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla Bambu Labs A1 serisi mükemmel, onlara bakın.

Bambulab a1 combo yazıcım var şu ana kadar hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim ( sadece a1 ile tek renk basabiliyorsun combo alırsan yanında ams lite geliyor onunla 4 renk baskı alabiliyorsun ek olarak bambu studio isimli bir uygulaması var bilgisayar için kullanımı çok kolay makerworld isimli forum tarzı yeri de var orda 3D modelleri ücretsiz bir şekilde paylaşıyorlar sadece import bambu studio butonuna tıklayıp profili seçtikten sonra baskı yapabilirsin aynı zamanda telefon uygulamasıda bulunuyor telefon uygulaması üzerinden kendi modellerini çalıştıramazsın ama makerworldden aldığın baskıları kolayca yazıcıya gönderebilirsin tek tavsiyem eğer çok fazla dışarı çıkıyorsan ve yazıcıyı izlemek istiyorsan kamera alman gerekiyor çünkü yazıcının kendi kamerası rezalet)

Normal A1 çıktı alamaz mı renkli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…