pasifix Femtopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 3D yazıcıdan basıp bir şeyler satmak istiyorum, sizce ne var böyle yapabileceğim? Öneri verebilir misiniz?
3D yazıcıdan basıp bir şeyler satmak istiyorum, sizce ne var böyle yapabileceğim? Öneri verebilir misiniz?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.041 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 pasifix dedi: 3 D yazıcıdan basıp bir şeyler satmak istiyorum, sizce ne var böyle yapabileceğim? Öneri verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ufak figürler yapabilirsin oyun veya film karakterleri gibi, ekran kartı tutacağı yapabilirsin.
pasifix dedi: 3 D yazıcıdan basıp bir şeyler satmak istiyorum, sizce ne var böyle yapabileceğim? Öneri verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ufak figürler yapabilirsin oyun veya film karakterleri gibi, ekran kartı tutacağı yapabilirsin.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 @pasifix Trendyol'da bu şekilde 3D yazıcıdan küçük figürler yapıp satan birisi var, deli paralara satıyor ama onun gibi yapmak için bir 3 4 tane yazıcı gerekir.
@pasifix Trendyol'da bu şekilde 3D yazıcıdan küçük figürler yapıp satan birisi var, deli paralara satıyor ama onun gibi yapmak için bir 3 4 tane yazıcı gerekir.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.029 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 Keycaps olabilir. Gamepad tutucu olabilir.
Ugurcan526 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 170 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #5 minik kıvrıklı oyuncaklar yapabilirsin ve ekipman tutacakları yapabilirsin
pasifix Femtopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #6 TIKTOK GRAVITY KNIFE FIDGET TOY peki bu nasıl satılırmı acaba