3D yazıcılar çok sesli mi?

Daha fazla  
25.000 civarına giriş seviye bir 3D printer almak istiyorum. Baskı alırken çok fazla ses çıkartıyor mu?

Kaliteden ziyade yazıcı tipine göre çok değişiyor. Örneğin Delta yazıcılar CoreXY'lere göre çok daha seslidir genelleme yapacak olursam.

Kaliteden ziyade yazıcı tipine göre çok değişiyor. Örneğin Delta yazıcılar Corexy'lere göre çok daha seslidir genelleme yapacak olursam.

Haklısınız Delta yazıcılarda hareketli parçaların daha fazla olduğu için daha gürültülüdür.

İfadeler: GKD
25.000 civarına giriş seviye bir 3D printer almak istiyorum. Baskı alırken çok fazla ses çıkartıyor mu?
Ne aldığına bağlı, video incelemelerinde çoğu kez dB ölçümü verilir. Firmaların iddia ettiklerinden ziyade inceleme videolarına bakmanı öneririm. PLA basacaksan kapalı makine de alsan kapakları açacağından sesi pek azaltamazsın. Yattığın yerde de kullanma, ses rahatsız etsin etmesin.

Hocam şuana kadar 3 yazıcı kullandım. Two trees Bluer, Ender 3 v3 se ve şuanda bambu Lab a1 kullanıyorum. Bambu en az ses çıkaran diğer ikisi biraz daha fazla ses çıkartıyor ama aynı odada değilseniz pek rahatsız etmez. Özellikle komşuya vs ses gitmez. Aynı odadayken ise kulaklık takmıyorsanız bir süre sonra rahatsız edebiliyor. Kısaca boş bir odaya koyduktan sonra sıkıntı olmadı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…